Farsta Centrum och Besök

Igår åkte vi till Farsta Centrum för att gå runt lite... Vi köpte byxor till grabbarna, för dem flesta byxorna dem har har plötsligt blivit knäbyxor...hmm... det blev 2 par byxor var. Egentligen var vi ute efter mössor till dom allihopa, men hittade inga fina. Eller- vi var inte i mer än 2 affärer tills vi åkte hem igen. Vi hade en trött Docka med oss som var gaaanska gnällig hela dagen... Så går det när man inte sover middag!
Vi träffade upp syrran och Peter och åt lunch ihop. Även Micael och hans kompis kom förbi.
Vanessa väntar på sina pannkakor...

Karo & Peter

Förstår ni varför det är lite jobbigt att handla med tjejerna...? Dom leker kurragömma unden alla kläder och busar runt överallt.... (dom sitter där under gråa tröjan)
När vi var där ringde Jonas och sa att han och hans tjej Katleen (stavning??) var på väg till oss för fika. Så vi åkte hem. Det var jätte trevligt att träffa hans nya tjej. Hon är från Estland, så vi fick prata engelska med varandra. Visserligen förstår hon lite finska (finska och estiska språket är som svenska och norska) men vi körde på engelska istället, då förstår vi varandra iaf. Nicole babblade på svenska med henne, och tittade frågande på tjejen när hon inte svarade något tillbaka. Och vanessa ville att hon skulle läsa en bok för henne... hmm... ganska så svårt?
Vi ska nog försöka ses igen snart innan dom åker till Estland igen.

Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback