Bråk med utskrivaren...

Som sin moster- A BAG LADY!

Pappa ska ta med sig flickorna ut och handla lite... han hade en lång lista på vad som skulle köpas, men vet ni vad han hade med sig från affären??.....

En massa kakor och bullar! Han sa att tjejerna fick välja... Och så ingenting annat köpte han. Förutom äppelpaj.
Men inget av det som stod på listan...Hmm......

Medans dom var borta kom Mummu över med några små bilder som hon har skrivit ut till mig som hänger i hallväggen nu. Förresten så har jag bråkat med vår utskrivare som krånglar precis hela tiden. Om och om igen, hela tiden var det något fel! Papperstrassel, stod det hela tiden då jag försökte skriva ut bilder. Så tog jag bort det som fastnat ca 549262 gånger och hela tiden samma sak. Höll på att kasta den bnerför soporna ett antal gånger. Så jag gav upp. Mummu kom och hjälpte mig med att fotografera våra mirakel grabbar. Det är inte det enklaste!
Jag tänkte ta nya kort på dem som jag ska förstoa och ha på väggen här i vardagsrumme, som jag gjorde för nån vecka sen, men dom kunde jag tyvärr inte ens använda, för dom blev MONSTER stora! Har helt enkelt klickat på fel storlek. Kuligt. Kanske någon i släkten vill ha dem? Hahah... Både Mummu och jag försökte få grabbarna att le, medans jag knäppte kort, men kameran är lite trög ibland, för den tar bilder lite när den vill. Så jag trycker på den lilla knappen för att ta en bild, och 5 sekunder SENARE tar den bilden! Grrr!!  Men det fick bli det som det blev.
Här är en bild som inte ska upp i väggen, men söt ändå...
När flickorna hade stökat tillräckligt med kak-smulor precis överallt var det dags för ett bad. Dom fick ta med sig Barbies till badet och leka med...

När Nicole hade badat klartt (efter över en halvtimme) så satt jag och Bessa kvar med Jonathan. Gissa vad busungen Bessa gör då? SKITER i vattnet! Bokstavligen!
Efter bad var det dags att hänga upp tvätten. Medans jag gav gröt till grabbarna så ordnade tjejerna det åt mig... tyckte dom iaf, för dom slängde ner allting nerför trapporna.


Kommentarer
Postat av: Kicki

Hi hi hi... Herregud va våra småttisar kan hitta på! Milo kanske inte är vildast i stan trots allt

;-)

Kramis!

2010-10-14 @ 22:19:26
Postat av: Linda

hahah, vilka gpttegrisar! Skönt att kunna "skylla på barnen", hihi

Jag brukar skylla på att melina ville ha den där chipspåsen...hm...yeah yeah;)Känner igen det där med kläderna!! Melina gör exakt samma grej!!!

Hennes grej är att riva ner allt som jag stått och vikt ihop...då blir man lagon less...tycker bilden på piffopuff va fin!! Trots att de inte tittar in i kameran så var bilden fin!!!

nyfiken på hur de nya bilderna kommer bli...doma ndra va ju liiite för stora...ihihihi

2010-10-14 @ 22:48:54
Postat av: Karolina Nordling

Haha kul och bada med bessa bus...

2010-10-15 @ 08:42:14
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: tuija mummu

Va bra att Nukke o Bessa hjälper dig med tvätten,eller,,, hih :))

2010-10-15 @ 10:00:01
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback