Vad vill NI läsa mer om?

Tänkte fråga er, mina läsare vad ni vill läsa mer om, eller om bloggen är bra som den är?
Let me know!


Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till två små troll :)

jag skulle gärna se kortare inlägg. kan bli lite jobbigt när man ska bara snabbt ska kika in & läsa.Sen skulle jag gärna vela veta mer om varje barn. om varje individ.Hoppas du inte tar illa upp. älskar att läsa om eran vardag!

2010-11-30 @ 15:19:55
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Din blogg är bäst, jag läser den varje dag och dina barn är UNDERBARA, skulle inte tacka nej om jag fick vara barnvakt någon vacker dag :D

2010-11-30 @ 15:32:11
Postat av: Marie

Jag tycker att din blogg är toppen och tycker det är väldigt intressant det du skriver, så i mitt tycke tycker jag att du ska fortsätta som du gjort...ha det så bra...Mvh.Marie

2010-11-30 @ 16:48:39
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Postat av: Camilla

Hej...Är nyfiken på DIG - lite mer om dig o dina intressen osv?

Även nyfiken på din man - ålder o jobb osv..Ni verkar vara en stor HÄRLIG familj, ngt jag själv saknar =( tyvärr... så det är roligt o läsa om era middagar o sammankomster...Tummen UPP!!!

2010-11-30 @ 18:10:12
Postat av: Anna köhler

nej tycker din eller eran blogg är så bra det kan bli

2010-11-30 @ 19:42:42
URL: http://www.annakohler1986.blogspot.com
Postat av: mummu

Satu, allt va du skriver, vill jag läsa,inte nått som jag vill, att du ska skriva,, Älskar dig min dotter,pusu beso,halit.

2010-11-30 @ 19:58:21
Postat av: albinsmamma.devote.se

Jag tycker den är jättebra som den är, läser den nästan varje dag=) Kram

2010-11-30 @ 20:46:59
Postat av: Johanna

Nej inte kortare inlägg som nån skrev :) gillar din blogg, kul oxå med mycke bilder:) jag tycker det är kul att se vad folk köper, shoppingtips speciellt barnprylar.. Mer om er individer som nån skrev va ett tips:) kanske lite gamla bilder på dig, barnen m.m? Men jag tycker om din blogg som den e oxå :)

2010-11-30 @ 21:43:12
Postat av: Liz

Hej!

Jag skulle tycka det var roligt att hora om hur ni traffades, hur lange ni har varit tillsammans/gifta? Ar din man uppfodd i Sverige? Vad gor du/ni for att fa barnen flersprakiga? Blandar barnen spraken mycket? Vad jobbade du med innan barnen? Vad jobbar din man med? Ar lite nyfiken eftersom han verkar vara hemma ganska mycket - eller ocksa verkar det bara sa! Ar det sa ar jag mycket avundsjuk...;)Dessutom ar det ju dyrt att forsorja en familj pa 6 personer pa en lon...Annars tycker jag det ar mysigt att se foton pa barnen, gillar ju sjalv foton!

Kanske nagot inlagg om hur twinsens rutiner ar, mat och sovtider etc. Tycker att allas barn sover sa duktigt, mina sover aldrig ordentligt utan tar sig en powernap har och dar...men sallan samtidigt..

Nej maste kila, kram Liz

Postat av: erika

Din blogg är helt perfekt som den är vännen! Underbart att läsa varje dag.. går in flera gånger.. för om man har tur så finns det nått nytt ;-). Ni verkar ha en underbar och stor familj! Jag är bara så otroligt imponerad över att du hinner fixa till allt hemma och dig själv oxå!!! Jag går omkring i pyjamas tills halva dagen har gått, sen blir det mysbyxor om jag inte hinner klä på mig något annat. saknar att hinna piffa till mig lite.. men blir kanske enklare om man försöker anstränga sig :-).kramar

2010-12-01 @ 09:48:56
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: Linda

Den är bra som den är gumman!!

Men jag som känner dig innan du började blogga vet ju hur ni träffades, hur unga ni är osv..

Allt kanske man inte vill berätta heller:)Hur som helst...att du som 4-barns mamma ens orkar blogga och dela med dig av ert liv och er vardags är bra nog!! Jag är tacksam för det du delar med dig!

Du har en underbar blogg!!! Läser den varje dag!!!!Love ya cutie!!! Besos!!

2010-12-01 @ 20:40:21
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback