Målat x 2 och tapetserat- CHECK!

Idag (tisdag) på förmiddagen kom Mummu & Puua hem till oss och överraskade mig med att tapetsera fondväggen!Wohoo! Första omgången av målningen blev jag klar med igår. Jag trodde inte att jag skulle få målarfärg på mig, men när jag var klar hade jag målarfärg lite överallt. Men det gick bra!

Så Puua gick ner och började, medans Nicole och Vanessa envist fortsatte ropa efter honom....
Puua börjar med fondväggen....

Andres kommer ner och frågar om han behöver hjälp. Ser han missnöjd ut över min målning?

Mummu och jag är uppe och leker med barnen så länge :) Tjejernas rum är så gott som klart, behöver bara sätta upp rullgardinerna, sen är det finito! Bilder kommer sen!

TADAAA!

När Puua var nere och jobbade så gav Mummu och jag barnen mat, och sen fick dem gå till kiosken med Puua och köpa lite godis. Puua var så stolt när dem kom hem och berättade att Vanessa har minsann gått alldeles själv hela vägen till OCH från kiosken! Hon som int brujkar ta ett steg extra när Puua är med.

Så här trött blir man då...


Så det var bara att lägga alla, och sen gick Mummu och Puua hem.
TACK PUUA FÖR HJÄLPEN! Rakastan!

När alla var i sängs så bytte jag om till gårdagens målarkläder och målade en omgång till, eftersom färgen fortfarande lyste igenom. Hmm... allt var bra tills jag nästan var klar. Då tänkte jag att jag ska måla lite till och täcka över en del av väggen, vilket inte var så lyckat, eftersom nu ser man linjerna... 
Nåja, det får väl duga. Ingen har väl sagt att jag är proffs? Och så kan jag ju försöka gömma det bakom möbler och tavlor ...
Så nu har färgen torkat, och imorn flyttar pojkarna till sitt eget rum. Jag kunde ha flyttat dem redan idag, men det är bättre att allt torkar ordentligt och att lukten försvinner helt.
Imorgon ska det moppas och städas, möbleras och fixas, och sen... hejdå spjälsängarna, hejdå pojkarna- Hello Andres! Nu ska vi få rummet helt för oss själva. Vi slipper viska, och så kanske vi alla sover bättre.
Vem vet, grabbarna kanske väcks av att jag pratar i sömnen?

I eftermiddags, när alla hade vaknat åkte vi Kungenskurva för att äta på Lemon. Två kvinnor som satt där trodde nog att dom hade hamnat med på "Dolda kameran"... Dom satt och åt när jag kom med Jonathan i bilbarnstolen. Dom tittade på honom och låg och pratade med varandra om att han var så söt, sen kom Nicole inklampandes bakom mig, och än en gång tittade dem och tykte att hon var så söt. Och så kom Bessa efter också och dom såg helt förvånade ut. "OJ, tre så små barn!" hörde jag dem säga, och så höll vi på med vårt. SEN kom Andres in med Danilo i bilbarnstolen och dom tittade på dom lite snabbt, och så tittade dem igen när de kom och satte sig med oss. den andra tjejen vände sig också om några gånger, och så tittade de på varandra och började skratta helt förvirrade. Dom tittade på mig, och frågade "Är alla dina???" "Jaa..." "Herrugud!" svarade dem och skrattade, länge hörde jag dem prata om oss... Hahahaha...  Kul att vi får folk skratta iaf!

Därifrån åkte vi till Fittja. Abuelo och Abuela firade 45 år som gifta (igår) och så passade vi även på att lämna en farsdag present till Abuelo också. Den är jätte häftig! Jag köpte en likadan till Andres och Puua också, och så har jag suttit och lagt in bilder på ett USB minne som man kopplar i den och laddat den fullt med bilder. Vad pratar jag om? -Jo, det är en digital fotoram som byter bilder hela tiden, jätte häftig!

Abuela & Jonathan

TRILLINGAR, sa Oscar att dem var, och han menade Danilo, APAN och Jonathan. THANKS!

Kusinerna Sergio & Danilo

Danilo med farbror Oscar och Sergio


Vi kom hem "way past bedtime" så det blev ingen mys på soffan idag, som Nicole försökte med. Igår låg vi allihopa och tittade på Nanny McPhee 2 som vi hade hyrt och hade lite myspys, så hon trodde att i skulle göra det idag med. Filmen var faktiskt bra! Barnen i sängs, och så började jag med alla sysslor som jag vill ha gjort innan morgon.
Det blev slänga tvätten i tumlaren, tömma diskmaskinen, hänga upp tvätten, plocka undan allt, lägga fram barnens kläder för imorgon, och så hamnade jag här medans jag väntade på att Andres har badat klart. För mig är det viktigt att det är fint och städat när jag vaknar på morgonen, så man slipper börja dagen med en massa städ.


Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Ja tror alla kommer att sova mycket bättre... Men ja blev nervös när du skrev hello Andres! Haha använd skydd ;)

2010-11-17 @ 07:19:21
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Erica

Va kul att du fått i ordning deras rum nu :-) vi ska försöka fixa till helgen. Är bara så lättad i dag.. Tor har sovit hela natten för första gången, 20-07... lär väl inte hända igen ;-). kramar från vinterlandet!

2010-11-17 @ 08:06:54
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag håller med! Jag tycker oxå att det är viktigt att göra ordning på kvällen. Man vill inte börja dagen med stökigt hem..ska bli kul att se bilder på rummen sen när det e klart :)

2010-11-17 @ 08:13:38
Postat av: Ingela

Jag håller med till 100% jag vill också ha det fint när jag vaknar, är bara ett irritationsmoment annars! Tänkte bara höra hur ni orkar vara i farten så mycket? Ni är jämt ute och äter, hälsar på folk osv osv... (Ändå orkar du hålla hemmet tipp topp, renovera, rensa m.m.) Jag har "bara" två barn och drar mig för att bylta på en massa kläder denna årstid, bökiga bilbarnstolar osv. Tips mottages gärna! Ta hand om er! Kram :)

2010-11-17 @ 09:15:53
URL: http://famjarestedtandersson.blogg.se/
Postat av: Ingela

*Svar: *Hahah, ja det kan man undra! Men den där kragen de har är ju bara instucken inunder skjortkragen, går ju inte hela vägen runt eller hur man ska förklara... Så den vita delen som sticker fram går liksom att dra ut och sätta tillbaka väldigt lätt och det ville Liam testa ;)

Förstår det du säger om att det är lättare att vara ute ibland, mina är ju så små än så det är inte riktigt samma sak. Som du säger, hälsa på släkt/familj är ju bara skoj. Är nog bara jag som är lite bekväm av mig ;) Kram!

2010-11-17 @ 12:39:00
URL: http://famjarestedtandersson.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback