Söndagen

Jag gillar inte alls att lligga bakom med bloggandet, för dåhar jag glömt en massa som jag tänkt att skriva och så har jag så många bilder som måste läggas ut och det tar en evighet... Men här kommer lite om söndagen.

På morgonen ringde Anna och vi bjöd över dem på fika. Innan dem kom ringde Puua och sa att de tänkte precis komma på fika dem också. Och precis efter det ringde syrran och sa att dom skulle komma förbi. Fullt hus!
Nicole och pappa åkte iväg för att handla lite fika medans jag stannade hemma med resten av gänget och fixade lite. När alla var hos oss satt vi och pratade om allt möjligt tills någon tog upp de goda Hamburger tallrikarna som fanns på Cafe´M i Jordbro en gång i tiden. Dom var riktigt goda, gjorda med pizza bröd! Några fler som kommer ihåg dem? Så Andres ringde dit och frågade om Paidash jobbade där idag, och det gjorde han, så vi beslöt oss för att ta oss till Jordbro bara för att äa hans hamburger tallrik.
Det var en evighet sen jag var i Jordbro sist. Kändes konstigt att vara tillbaka, och jag är verkligen glad att vi alla har flyttat därifrån. En gång i tiden var det bra i Jordbro, men nu var allt dött och bara... skit.

Vi tog våra platser och så kom chefen Pero till oss och sa: "Vad sägs om att jag lagar något riktigt gott till er, så alla blir nöjda?" Jaa, det var väl tänkt så... Vi vill beställa de goda hamburgar tallrikarna. Men icke. Han sa att han kan göra oxfilé med potatis gratäng till oss alla, för om alla beställer olika så blir det alltid strul, tyckte han. När mamma påpekade att vi kom för att äta hamburgare så sa han: "Ja, men jag kan fixa något gott till er, hamburgare kan ni alltid äta hemma, eller på McDonalds." What??"Och så kan jag ordna 3 pizzor till barnen"
OK.... har aldrig varit med om att man inte får beställa vad man ville, men eftersom vi känner honom, så lät vi det vara... Dom hade kanske inte ingredienser till maten vi ville ha? Verkar inte som att dem får så många matgäster längre....
Vi fick maten- oxfilé med potatis gratäng och barnen fick sina pizzor. Såg inte så värst goda ut, och de luktade lite misstänksamt. Gammal ost? Vad vet jag...
Vet bara att jag fick springa in på toan i samma sekund vi kom hem, och Mummu kräktes och var magsjuk samma dag och dagen efter också.  En och annan kände hur det snurrade i magen... Kuuuligt.

Danilo tar ett snack med sin Gudfar/morbror Stefu

Huset fullt!

Nicole hoppar och snurrar i sitt rum med Emma & Sebastian som sällskap

Vanessa kom med en bok efter den andra till Puua & Stefan...

Gudmor och Gudson

KÄNN ER SOM HEMMA!

På restaurnag Emilia (förut Cafe´M)

Mamus kom också ner med Fellu & Nakki!

Jonathan & Mamus

Bus i vardagsrummet!

När barnen (även Nicole) hade sovit middag kom Anna, Steafn, Emma & Sebastian till oss. Barnen var jätte hungriga (pizzan gick inte att få ner på cafe´M) så dom åkte förbi McDonalds och hade med sig McDonalds till barnen, och Andres åte och hämtade GODA pizzor till oss andra. Det blev god glass till efterrätt som dem hade med sig. TACK!

Ingen kommer undan när Bessa kommer med sin bok! Nu fick Sebastian läsa för henne...

Vi satt jätte länge och umgicks och tittade på gamla kort, och SKRATTADE!


TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL!!!!

Kommentarer
Postat av: Eva

Underbar och fin familj ni är/har. Jag och min lilla familj va i Handen i söndags. Vi skulle köpa en enkelvagn via blocket som bor i Haninge så efter vi fick köpt vagnen tog vi en tur in i ERT varuhus och GUDDD va stort det va där då. Tänkte direkt på er att detta vart "ert" ställe. Hoppas ni har det bra med hälsan. Här är alla krya än sålänge.



Kramiz



Eva

2010-11-09 @ 14:57:17
URL: http://dessiochtheosmamma.blogg.se/
Postat av: Linda

men cutieee då...hade kunna säga att det inte skulle var nån idåe att åka dit att äta...inte bra!!!

Trust me, i know whtas going on in there!!



Ni verkar ha haft en mysig dag annars!! Härligt med stor familj:)



2010-11-09 @ 17:01:04
Postat av: mamus

Tack Satu nu vet jag varför jag har varit magsjuk sen i söndags försökte jobba idag men fick gå hem kl 9:00 aldrig mer mat där kanske han ville bli av med oxfilen för att den var gammal (bra restaurang) det var iallafall kul att träffa er alla puss&kram från Mamus

2010-11-09 @ 18:35:50
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback