SNÖ!!!

Jisses vad det har snöat idag! Som jag skrev förut så tycker jag om snö, bättre det in vintern än grått och trist med slaskväder. Om det ändå ska vara vinter så ska det vara snö. Speciellt under julen. Undrar om vi får lika mycket snö som förra året? Vad skulle ni tycka om det?Förra året kände jag flera gånger att "Nu räcker det!" Tyckte att hela vintern var rekordlång... jag vill ha sommar fort! Hela vintern får gärna vara över efter nyår.

Under natten har alla våra underverk blivit snuviga, så då blev det en massa extra spring in hos killarna, för dem tycker att det är jobbigt med snuva, för då kan man inte snutta på nappen och andas ordentligt, så dem vaknade stup i kvarten... Nicole som hade lagt sig hos Bessa sov så bra så, men inte Vanessa, som kände att hon var tvungen att krypa över till syrrans säng mitt på natten så hon ramlade från hennes säng 2 gånger och satt där på golvet när jag kom upp till henne... Så nej, jag sov inte så värst bra. Jag fick visserligen en liten sovmorgon, men jag hörde ändå allt dom sa där uppe, när tjejerna ropade efter mig... och den där pianon som börjar spela "Dibididobi Doo" när man trykcker på en knapp och som ALDRIG sen slutar spela den... Ja, då var det bara dags att stiga upp, hur trött man än kände sig och börja med frukost och påkädning och annat skoj.

Nicole har trängt sig in hos sin syster...

Mammas sötnos Jonah....

Och andra sötnosen Danoniino (ett kärt barn har många namn)

På morgonen satt vi och ritade lite, men det slutade med att jag satt där själv och ritade jultomten, julgran osv... tjejerna hittade något mer intressant att göra. Och Bessa ville såklart stoppa alla pennor i munnen och smaka på de olika färgerna..

Systrarna Gonzalez ute på en sväng...

Efter vilan klädde vi på oss varmt och gick ut till snön. Promenaden gick till Sibylla, vi var vrålhungriga.

Såhär såg det ut när vi var på väg hem... Vädret uppskattades inte alls av tjejerna... Jag slängde mig i snön som ett barn och kastade snö omkring mig, medans tjejerna stod och tittade på på långt avstånd och såg ut att tänka att nu har deras mamma blivit tokig. Fast sen vågade Nicole iaf kasta en snöboll på sin pappa Men under hela hemvägen sa hon "Vi går hem nu, vi går heeeeem, okej?" Så kul var det ute i snön. Fast jag förstår dem, det blåste kallt, och snön blåste i ansiktet. Men jag hoppas att dem ska tycka om snön, för jag vill åka pulka i år!!

Jag gjorde vinterns FÖRSTA snöängel!

Väl hemma började jag tända ljus och sen kom Jonas på besök. Eftersom jag lovade mig själv att jag inte skulle städa alls på hela dagen tog jag tag i det nu. Hänga tvätt, sätta på en maskin till, tömma och fylla disk maskinen, slänga soporna, plocka undan och allt annat och det blev faktiskt gjort ganska snabbt. Skönt att inte göra något av det där alls på hela dan, jag behövde det. Jag känner att jag inte orkar gå runt och plocka efter alla hela tiden, det tar ju aldrig slut, så jag ska försöka ta allt på kvällen istället.

Mina tre älskingskillar spelar poker efter kvällsbadet...

Våra flickor brås på sin kusin Emma- dom är helt tokiga i tuggummi!!!!
De vill helst tugga tuggummi hela tiden, och är väldigt duktiga på det nu. Nicole kommer och ger mig sin tuggummi när hon är klar, medans det händer att Bessa fortfarande sväljer... men hon börjar lära sig.


Nu sitter jag här och drömmer mig bort till värmen.... Har tittat på fler bilder från i somras, och jag längtar.....
Hur ska man orka 5 månader till av vintern? Jag vill ha soooool och värme! Men, men... inget att göra åt. Gäller bara att hitta charmen med detta också, och hitta på en massa inomhus aktiviteter.... Några tips??
Åka skridskor, pulka, göra snögubbar och sånt vill jag också göra, men INTE under snöstorm.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Snö är mysigt, fast inte när det blåser storm också :/ Åka pulka är ju fantastiskt roligt :)Hoppas ni får en underbar dag!

2010-11-25 @ 08:45:18
URL: http://flisaflikka.webblogg.se/
Postat av: Linda

visst är det kul med snö, men håller med, inte när det är storm ute!

Idag är det inte heller så skönt, bitande kyla!!

Melina verkar också tycka om snön! Förra året var hon inte såmedveten;)Fina bilder du tagit!!!

Att dom klarar tuggummi! Min dotter skulle inte förstå grejen med det:) Kanske lättar när man har en duktig storasyster att lära sig ifrån:)Gid vad odmser söta ut när dom sover!

Sötnötar hela bunten!pusu

2010-11-25 @ 11:55:56
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback