Målarfärg & tapeter köpta- CHECK!

Idag åkte jag och tjejerna med Mummu och Karo (eller Keena) till RUSTA för att handla målarfärg och tapeter till det lilla rummet där nere. Vem som ska flytta till det rummet är fortfarande inte bestämt... Andres vill inte flytta från det stora rummet, medans jag vill. Jag tycker att grabbarna kan ta det stora rummet, eftersom tjejerna ska flytta till rummet här uppe. det är mysigt med bara säng, TV och byrå i rummet tycker jag, men men... Vem det än blir- vi eller pojkarna, så ska det målas om med en fondvägg. Blir nog fint, vems rum det än blir..

Så det tänkte jag pyssla med imorn när barnen sover. Jag ska bli målare. Hur ska detta sluta?
Min mamma ska också sätta upp tapeter imorgon med Puua hemma hos sig, så hon kanske kan hjälpa mig? Eller? Eller min vän Taru kanske?? Let me know... ;)

Sen ska jag ordna riktigt fint i tjejernas rum.... Spännande!!!

Denna bild tog jag under våran "photoshoot" igår... tog lite "smygfoton" när han fotade syrran också, men dem fick jag inte lägga ut utan att fråga henne först ;)

Jag- med nya gaddar eller?


P.S Hej Felicia! Kul att du skriver till mig! Längtar efter dig också! Vi ses på fredag/lördag! RAKASTAN

Kommentarer
Postat av: Taru

Hej gumman! Va roligt att ni ska göra om.. man blir alltid så glad när man väl är färdig och ser hur fint det blivit!Vad har ni köpt för tapeter? Vi köpte sånna lätta som man inte behöver klista på själva tapeten.. utan rollar över klistret direkt på väggen och sen på med tapeterna.

:-)Playdate snart? Vi får se till att ses!

Stor kram

2010-11-12 @ 16:54:51
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback