Kedjereaktioner = Skrikstuga.

Jaa-a. Igår var en riktigt jobbig dag här hemma. Grabbarna hade fortfarande lite feber efter sprutan, och griniga, så när en började gråta så började den andra också det. Och den tredje OCH fjärde. Dom gjorde en kedjereaktion på det hela och efter ett tag höll mitt huvud på att explonera. Ibland skrattade jag under skrikperioderna, och ibland ville jag bara gråta och skrika själv. Blää! Hatar sånna dagar! Sen när dom ska börja gnälla och skrika för ingenting- it sucks! Syrran hade ordnat en tjejmiddag igår, som jag fick tacka nej till. Hoppas hon förstår?

Vilan gick inte heller bra. Grabbarna sov som stockar, Bessa somnade också till slut, men Nicole höll sig envist vaken i sängen medans jag höll på att somna bredvid. Måste ha somnat i nån minut, för jag vaknade av att Nicole låg bredvid Bessa- hon hade väckt henne. Roooligt. Så då var de ju ännu mer gnälliga av för lite sömn.

Senare på kvällen tänkte jag att jag ignonerar skriken och gör något roligt med tjejerna. Jag tog bort mattorna från badrummet, hämtade papper och fingerfärger och skulle måla med flickorna. Nice try... Nicole började lite, medans Bessa stod bredvid och sa "Usch, kakkaa" Och hon är INTE den som är rädd för att bli skitig. Men nu var hon plötsligt det, och när jag hjälpte henne stoppa sina fingrar i fingerfärgen blev hon tokig. Hon började skrika och var helt chockad att hon hade fått färg på sig. Och så klart började syrran gråta också, och så var hela karusellen igång igen.

Efter bad blev allt lungt. Och vi lyckades få en riktigt skön kväll. Vi tog fram lite gott och började titta på en jul film som Andres hyrde igår- Tomte Tass och jakten efter julen. Det är en julfilm från Disney, och den var superbra!!!
Jag rekomenderar den verkligen, en riktigt härlig julfilm, som alla vi tyckte om. Riktigt julstäming!
Nicole och Vanessa satt helt fascinerat under filmen, jätte skönt!  Skulle lätt kunna se den filmen igen, heheh...

En trött Danilo med sin pappa

Såhär gick vår fingermålning...

Nu börjar stämingen lätta lite....

Film time!

Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Jag förstår att du inte kunde komma, tråkigt bara. Love you. Pusu beso!

2010-11-20 @ 17:54:58
URL: http://www.karolinanordling.com
Postat av: Anonym

Det är så härligt när julen börjar komma. =)

2010-11-23 @ 03:49:15
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback