Farsdag -2010-

Glömde ju lägga in bilder och text om våran farsdag, so here it comes!

Grabbarna är ute på morgon promenad tillsammans...

Jonathan leder!

Dregel nissen Danilo kommer bakom....

På morgonen fick Andres sovmorgon, då passade jag på att byta blöjor, klä på barnen, koka kaffe, lägga fram fika, tända ljus, ta fram en ros och så fick tjejerna rita till sin pappa som vi sen ställde fram i väntan på att pappa skulle vakna. Han uppskattade nog det vi gjorde :)
Efter ett tag kom Puua med Emma och Felicia. Såklart hamnade båda grabbarna hos Emma och Felicia, dem älskar att leka och ta hand om dom!
 
Öhm... Kanske vi inte ska visa denna bild till Jonathan när han blir äldre?

Puua var så snäll att han erbjöd sig att stanna hemma och ta hand om barnen medans jag, Andres och Nicole åkte till Port 73 för att köpa en tårtrfat med glaskupa till Mummu, eftersom Bessa tog sönder hennes när vi var på tjejmiddan.... Men de fanns inte kvar... Men dem skulle beställa och så skulle de nog komma nya i veckan. Anteeks Mummu... Därifrån åkte vi och köpte farsdag presenter till Andres, Puua och Abuelo. Jätte häftiga!
När vi kom hem möttes vi av denna syn:

Danilo var helt däckad i Puas famn, och han själv hade inte märkt något, heheh... Han vaknade inte ens av att jag bar ner honom till sin egen säng! Och sen var det Vanessas tur...
Det är något hos Puua som gör att hon ALLTID somnar i hans trygga famn när hon är trött. Det är ju inte direkt första gången...
Mammas gos tjej & Puua!

Jobbet var gjort. Alla utom Nicole somnade som blixtrar. Puua var tvungen att gå hem för Emma & Felicia skulle på Noas kalas. Precis när dem gick ut kom Diego & Shabnam in. Då blev det fart på Nicole igen. Micael var redan hos oss, så då är man garanterat en klubba eller två från godis skåpet...

Nicole och Shabnan tittar på bilder...

Till slut vaknade en urvaken liten ängel. Hon stannade vid dörröppningen i sitt rum, tittade på Diego och Shabnan utan ett ändrat min och vände på klacken in i sitt rum igen.
Efter ett tag kom hon ut ändå med en bok till brorsan...
Därifrån satt hon och stirrade på Shabnan..

Micael och pappa

Shabnan gosar med Danilo & Nicole

När alla hade vaknat så tog vi en promenad till Handen C och in på Grekens Kolgrill.

Bessa hade faktiskt en fin tofs på sig en stund iaf....

Nicole spanar in Shabnans iPhone. För liten för en sån, kanske? Hahaha...

Och så var tofsen borta!

Store bröderna Micael & Diego

Fina Shabnan fick bära lilla coola ängeln HELA vägen hem. Träningsvärk dagen efter Shabnan?

En liten docka med sin pappa

Tillbaka i värmen! Jag badade alla barnen, på med pyjamas och sen åt vi glass till efterrätt och bara pratade och hade kul. Såklart hade Nukke & Bessa show för oss i sina hoppgungor, men först behövdes det musik!
Syskon kärlek? Diego visar sina minsta bröder vad som händer om man inte uppför sig... Jaigs!

Shabnans skor hittade ut till hallen och tog Nicole på en promenad... Bessa har också börjat mycket med skor. Hon tar sin fot i ena handen, och skon i den andra och så sätter hon på sig dom! Hur duktig som helst! Hon har även börjar försöka klä på sig helt själv. Det går ju inte sådär jättebra, men ena byxbenet får hon på sig utan problem, och tröjor trär hon över huvudet. Och trosor och annat som inte hör dit.
En liten sagostund med brorsan och hans tjej


Det var en jätte mysig farsdag, TACK för att ni kom, jag vet att Andres uppskattade det jätte mycket!
Love ya!

Hur var eran farsdag?

Kommentarer
Postat av: Anna köhler

vilka underbara bilder

har dina barn haft vattkoppor

2010-11-17 @ 17:24:57
URL: http://kohlerfamiljen.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hej! vilka fina bilder, ni ser ut att ha haft en toppendag! här var det inte ens fars dag så vi firade ju inte heller ;)

det är väldigt svårt att få det att gå ihop i Spanien med barn, om man inte tjänar väldigt mycket pengar (vilket också är väldigt svårt att göra). dagis för barn under 3 år kostar mellan 200-400 euro/månad. från 3 år är det gratis men vi måste betala 100 euro/månad för maten om vi vill att sonen ska äta där, annars får jag hämta hem honom tre timmar mitt på dagen. det är jättesvårt att få ihop arbetstider med dagistider, här i Valencia går barnen 9-17 både dagis och skola, utöver det får man betala extra. ingen flexibilitet öht. vanlig kontorstid här är 9-19 så har man ett "vanligt" jobb så hinner man inte se sina barn så mycket. plus att man tjänar lite... min sambo jobbar heltid på ett hotell, kvällar, helger, helgdagar och allt möjligt och tjänar under 1000 euro i månaden. över lag så är dagis och skola dåligt också om man jämför med Sverige. min son är 4 och går i "skolan", de är 27 barn i hans klass med en lärare, de sitter inne på sina små stolar i ett litet klassrum hela dagarna.

nu ska lillebror sova här men fråga om du vill veta nåt mer!

ha det så bra!

2010-11-17 @ 20:31:58
URL: http://viivalencia.blogg.se/
Postat av: Karolina Nordling

Va myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysigt! ;)

2010-11-17 @ 20:45:54
URL: http://www.karolinanordling.com
Postat av: Kicki

Hade köpt ett par paket till Sami, han fick en pokerbok och en snygg tröja från Stadium. Fixade "frukost" till honom (han gick upp kl 13) med kaffe, äggmackor och juice. På kvällen gjorde vi pasta carbonara. Annars blev ju fars dag mest spenderad på Lekvegas eftersom Noa hade sitt kalas där hela eftermiddagen. Tror det blev väldigt lyckat med kalaset för alla barnen verkade ha haft riktigt roligt. Funderar på att ha Milos kalas där nästa år... Får se hur det blir. Vi ses på fredag! Ska bli jätteroligt!

Kramis

2010-11-18 @ 09:22:55
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback