FACEBOOK- BRA eller DÅLIGT ???

Sitter och funderar lite över Facebook.
Är det bra eller dåligt?
Har ni den?
Varför/Varför inte?


Kommentarer
Postat av: Erica

Har facebook.. skaffade för några år sedan, använde det inte alls förrän för ca 1,5 år sen.. hittat många gamla vänner där och lätt att hålla kontakten med alla :-) Men alla tycker ju olika.. men man behöver ju inte dela med sig av så mycket ifall man inte vill, kan vara ganska privat där om man vill. Jag har många vänner från familjeliv på facebook nu istället för familjeliv.. orkar inte gå in där längre så mycket. Vore ju kul om du skaffade FB. Kramar

2010-11-03 @ 21:27:46
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: Fia

Klart du ska gå med i facebook =) Alla vi från tvillingtråden på fl finns där!Om du kikar in på designadinblogg.se så står det där hur du kan få högerklicksskydd.

Hitta även detta om det nu funkar http://sweetkay.blogg.se/2009/november/hogerklicksskydd-med-text.htmlHoppas vi ses på fejjan =)

2010-11-03 @ 22:18:24
URL: http://sofsan.blogg.se/
Postat av: Taru

Hello! :-) Tack för peppningen!

Nej.. Julia går på Daniellas gamla avdelning (den lilla) där dom är mellan 1 år till 2½ år..

Daniella går på "mellan" avdelningen från 2½ år till och med 4 år... :-)

Det är bra att dom har delat upp det så annars blir det lätt att dom större kör över dom stackars små.

:-)Facebook borde du skaffa :-) jag tycker det är bra.. man får updates om vännerna , kan skicka till alla osv..Playdate soon? Vi kan komma till er :-) Kramis

2010-11-03 @ 22:40:18
Postat av: marina

jag är med på facebook, ibland blir jag skittrött på det ibland är det jättekul=) testa

2010-11-04 @ 07:25:27
URL: http://allaminahjartan.blogg.se/
Postat av: Linda

har också funderat massor...

jag har inte facebook, inte gubben heller..

Trodde att vi var dom enda som inte har det:)

Tillomed min pappa har det!Det jag har hört om det är att facebook äger alla bilder man lägger u, och det vill man juinte!!

Men inte säker..

Vet du??

Får nog fundera ett tag till:)

2010-11-04 @ 08:08:52
Postat av: tuija mummu

Hei Satu jag vill hoppa av på f.book,men hur ?? jag vet inte,är de nån som vet ?

2010-11-04 @ 08:13:37
Postat av: Marie

Jag tycker att facebook är bra, har haft det sedan 2008, har fått kontakt med många gamla klasskamrater som har flyttat utomlands och facebook gör det möjligt att hålla kontakten och man får nya vänner också, för min egen del tycker jag det är bra, jag har gjort så att endast mina vänner ser min profil och mina bilder. Mvh:Marie

2010-11-04 @ 08:17:18
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Postat av: Anna Köhler

jag är supernöjd med att ha facebook du har hela kontrollen

2010-11-04 @ 08:26:56
URL: http://kohlerfamiljen.blogg.se/
Postat av: Tanna

Hej !

Jag har facebook, var tveksam länge, men tillslut så skaffade jag en sida också ;) Roligt när man kan hitta gamla kompisar osv. Man väljer ju själv hur mycket man skriver, eller inte alls.

Kram

2010-11-04 @ 08:58:17
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: Michelle

Jag gillar det. Det är ett himla bra tidsfördriv och man kan snoka runt bland andras bilder m.m :P

2010-11-04 @ 11:51:41
URL: http://mammasnovalie.blogg.se/
Postat av: Jessica

Facebook är kul då kan man ju snoka på alla!

Då får du ju en möjlighet och bli "vän" med dina bloggläsare och se vilka dom är lite närmare.

Tack för en jätte bra blogg med underhållande läsning och fina bilder

Kram Jessica

2010-11-04 @ 13:25:58
Postat av: Liz

Hej!

Jag tycker att det ar jattebra med FB. Jag bor ju i USA och har aven flyttat runt ganska mycket i livet. Bott i Sverige, Schweiz, Tyskland pa olika stallen och pluggat och jobbat pa olika stallen och i olika stader sa jag har "samlat" pa mig vanner ifran olika platser i livet pa olika platser i varlden. Det ar nu jattelatt att halla kontakten uppe med vanner runt om utan att behova satta sig och skriva ett langt email utan en snabb kommentar har och dar pa FB gor det mojligt att vara uppdaterad. Sen kan jag ocksa forsta som min syster som har bott i samma stad sedan hon gick pa gymnasiet, hon jobbar dar och bor dar och har de flesta vanner dar - da kan hon ju se dom pa stan eller dom traffas sa ofta sa hon tycker att det ar helt onodigt...men hon har gatt med for att ha mer koll pa mig ;) Du valjer ju sjalv forst och framst VEM du accepterar som van, iborjan med FB verkade som en del addade alla dom kande bara for att fa MANGA vanner...sen valjer du ju hur mycket du vill skriva och dela med dig av, sen kan du ju gora profil och foton privata sa bara dina vanner som du har accepterat kan se dom. Gor du inte dessa securitycheck sa visst kan dina bilder hittas lite har och var. Nagot som jag inte gillar ar nar vanner taggar mig eller mina barn i bilder, da kan alla hennes vanner se foton med oss pa, det gillar jag inte da har jag inte nagon koll langre...men da ber jag bara att dom ska ta bort taggarna, och sen ar det inte nagra problem langre.Till nagot annat - vad fint dop ni verkar ha haft!! Harligt att kunna dopa alla tre i samma klanning, barnen var sa fina allihopa! Och vad mycket paket barnen fick - det lonar sig att dopas i Sverige!! :)

Postat av: Erica

Om man vill gå ur så är det bara att ta bort kontot igen.. det är inga problem. Väljer själv vilka vänner du vill ha där, kan till och med ta bort vänner eller blockera ifall du ångrar dig :-). Sen kan du göra vänlistor så att bara dina närmaste ser dina bilder och filmer och liknande. kramar igen!

2010-11-04 @ 17:18:26
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej hej hej! Roligt att kika in i din blogg, länge sen! Här hemma är det full rulle, hos dig med kan jag tänka?=) Vi mår bara bra, William är förkyld dock men annars rullar allt på. Dagarna går galet fort har nåt att göra PRECIS hela tiden!=) Visst bodde ni också i Sthlm?Emma

2010-11-04 @ 19:20:02
URL: http://lowesmammas.blogg.se/
Postat av: Monica

Jag har facebook och jag tycker det är ett roligt tidfördriv på kvällarna ibland när barnen sover, då kan man kika runt bland vänners statusar och bilder.

Och om man är som jag, som inte hinner träffa alla vänner så ofta så kan man ändå hålla koll på facebook på vad som sker i deras liv och få veta om allt är okej med dom osv. Tycker du ska skaffa en sida där och kolla läget om det är nått för dej :)

2010-11-04 @ 23:20:50
URL: http://monica-karlsson.blogspot.com
Postat av: Pätt

Facebook är bäst:)

2010-11-05 @ 02:13:19
Postat av: Anonym

uppdaterar folk som jag ej träffa alltid , har vänner släkt utomlands!

bra tidsfördriv. som att man blogga samma sak som har fejjan , lägger ut sitt liv samma sak ;)

2010-11-05 @ 07:33:24
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback