Dopdagens morgon

När vi vaknade tog vi det ganska lungt. Sen när vi skulle gå till lokalen så var Andres tvungen att åka inb till stan en snabbis, så jag gick sjäv med barnen och hade med mig allt som jag glömde ta förra dagen.
Även Mummu & Puua skulle komma till lokalen och lämna över sin Dop-present dit, eftersom den var så stor och tung, och det var onödigt att ha med sig den först till kyrkan.
Så dem kom och hjälpte mig med lokalen!

Mummu fixade alla dukar till borden, jag la fram serpentiner, muggar, tallrikat, bestick, gjorde iordning allt så det var klart, medans Puua underhöll barnen. Han gick till kiosken med dem och kom tillbaka med "elli pullo" och klubbor.... BIG mistake. Ni skulle ha sett hur dem såg ut... Heeelt kladdiga i hela ansiktet och håret, händer, kläder, allt. Nu skulle dom få bada när vi kom hem. Igen.

Busungarna

Min kära mamma! Rakastan

Puua lekte med barnen, blåste ballonger och busade. Som vanligt alltså.

En trött Bessa....

Allting var klart!  Mummu & Puua åkte till Handen, och jag gick hem och la barnen. Bessa och grabbarna sov, men inte Nicole. Vi gjorde oss iorning, sen var det dags att börja hämta upp barnen och göra dom klara för deras stora dag! Jag var jätte nervös och stressad, och undrade hela tiden hur denna dag skulle gå...

MILJONER TACK TILL MUMMU & PUUA SOM HJÄLPTE TILL I LOKALEN!!!

Kommentarer
Postat av: Linda

va snällt av puua och mummu att hjälpa till!! Riktiga änglar dom där 2!!!

Tihi, bessa somnar verkligen där hon blir trött! Lillskruttan då!!

2010-11-02 @ 22:51:08
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback