Fredagsmyyyys ?!??!

Klockan närmar sig tolv nu och gänget spelar fortfarande poker.
Alla barnen sover och jag sitter fortfarande här vid daton och äter lite godis.
Fredagsmyyys för mig själv med andra ord.

Idag kom min systersbarn Felicia & Dewin hem från Grekland. Jag pratade med dem i telefon idag, vi ringde videosamtal och det var så kul att få se dem! Dom har blivit så stora tycker jag...
Speciellt Felicia, hon har blivit en stor tjej.
Fick höra att Dewin är allergisk mot hundar...
Jätte, jätte tråkigt eftersom hans pappa & Patricia har hund! Och även hans farmor och farfar... Hur gör man då??
Huvudsaken är ju att Dewin får vara frisk, men en hund är ju ändå som en familjemedlem. Inget enkelt val, jätte tråkigt.


Nu gick större delen av poker grabbarna, min pappa är kvar, dem är på balkongen och "tar friskt luft" (röker)
Han är lite "Merilä" eller om man säger "Gonzalez".... Vet inte vilken som är värst.

Nu ska dem börja värma varma mackor, ska gå och hjälpa till med städning nu!

Kommentarer
Postat av: Patti

Konstigt att han är allergisk om inte han har några symtom alls!! Han har gosar som bara den med både Hiro och Mimmi (farmors & farfars hunD) och har ALDRIG visat några symtom alls... plus att Hiro är är en allergi tålig hund så han är inte allergisk mot Hiro iaf.. så det är inget som påverkar oss iaf =)

2010-05-08 @ 09:58:49
Postat av: Erica

Pokerkvällar kan ju vara rätt mysigt ibland.. fast det lät mysigare med godis framför datorn ;-). jag har överlevt min första natt ensam.. fast är jätte trött idag eftersom Tor ätit varannan timma igen.. puuuu... hoppas det vänder snart. kramar

2010-05-08 @ 14:14:55
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: Karolina Nordling

Jag förstår inte hur folk tänker ibland, jag har väl inte gått och bett om allergitest ifall grabben skulle vara frisk hela tiden! Anledningen för det var att han har haft symtom som hosta och snuva, näst intill hela tiden. Och då måste man undersöka det! Och det enda jag kunde komma på var HUND! Eftersom han vistas bland hundar varannan vecka. Och att hunden är en sk. allergi hund, stämmer ju inte riktigt alltid. Det märkte man bara på Dewins kusin Sebastian, när han hade klappat Hiro, så kunde han knappt se (för ögonen svullnade upp)!!! Så det är klart att det påverkar oss alla!!!

2010-05-08 @ 22:31:52
URL: http://www.karolinanordling.com
Postat av: Patti

Sebastian hade träffat Benny den dagen och rulla runt i bennys filt det sa Anna till mig.. Jag har bild när Sebastian har lekt med Hiro och hållt han i famnen och allt och han har inte fått några symtom alls!!han har även varit här hemma o lekt utan att få svullna ögon där han knappt kan se, så det är skitsnack... Dewin har inte alls haft hosta och snuva hela tiden... KOnstigt om han har snuva och hosta hela tiden när han är hos dig och inte hos oss!! vi tycker inte att han är sjuk näst intill hela tiden..det påverkar inte oss om inte han har några riktiga symtom! Det betyder inte att han inte är frisk om han är lite allergisk mot hundar.. Du borde väll testa honom för allt, eftersom du säger att han är nötallergiker oxå när han inte är det!

2010-05-08 @ 23:03:28
Postat av: munnu

Ta reda på fackta innan ni börjar skriva skit till varanda,det är jävligt löjligt,o barnsligt.Man kan inte hitta på saker att barnet är allergisk om han inte är.Som sakt,ta reda på fackta,o sluta löjla.

2010-05-09 @ 14:09:14
Postat av: Kenzo

Det finns inga allergivänliga hundraser.

Det är så individuellt att det inte är möjligt att avla fram en ens, skulle jag då tro.

Man är sällan allergisk mot hundens päls utan det som finns I pälsen, dvs fett, mjäll. Till det brukar många vara överkänsliga mot djurs saliv och även av trampdynorna.

2010-05-11 @ 00:17:23
Postat av: HM

Det finns inga allergivänliga raser!!!!!!

Det är ett försäljningsargumment från oseriösa personer som inte får sålt sina valpar.

Snackar du med en seiös uppfödare använder dom aldrig ordet allergivänlig....

2010-05-11 @ 00:18:28
Postat av: Ebbasmamma

Hur kan någon säga att "det inte påverkar dom" om det är dom som äger hunden och har pojken boendes där?! Det finns inga allergivänliga hundar,men ni kan ju fortsätta leva i förnekelse.../Ann

2010-05-11 @ 00:22:33
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback