S V A R

Här svarar jag på inlägg som inte har lämnat någon egen "hemsida", på er andra svarar jag på era bloggar :-)

ANNA: Jätte roligt att du kikade in på vår blogg! :-D Det uppskattas verkligen! Ja, det är jätte skönt att vara hemma, har saknar flickorna och Andres jätte mycket, och dom har väntat på att vi äntligen ska få komma hem!  När blir du klar med din utbildning till undersköterska? Hör gärna av dej igen!
Kram/ Satu

ALEXANDRA: Hej!!! Va roligt att du kikade in! Hur går det på jobbet? Och hur mår barnen? Kika gärna in fler gånger, det uppskattas verkligen! Hälsa alla på jobbet från oss, och tacka för all hjälp och omvårdnad vi fått!

KICKI: Jätte kul att äntligen ses! Hoppas ni hade kul i stan? Jo, Nicole ska också få nappen när hon är sjuk, och på kvällen + dagen när det är dags att sova. Dricker Milo välling fortfarande? Det gör Nicole... Hon har kommit in i nån period då hon vägrar äta!!! :-( Så frustrerande!

TARU- Halloj tjejen! Hur mår du? Va spännande att se om Nella vill kasta sina nappar till kattungarna! Det dröjer nog innan Nukke vill lämna ifrån sig napparna helt, men det är OK...

PERNILLA- Många som tänker försöka kasta napparna till kattungarna. Lär nog dröja innan Nukke (Nicole) ska kasta bort sina helt... Har ni börjat med pottträning ännu?

LINDA & MELINA: Hey Sweetie! Hur mår ni?? Tack för gratulationerna! Träffas nån dag?

HENNIS: Tack, tack! Hur mår du? Skönt att ha brorsan med familj hemma igen?? Har Nelly blivit stor?

JESSICA: Tack så jätte mycket! Ska försöka blogga varje dag, alltid roligt att skriva när man vet att någon läser ;-)

DONNA: Alltid roligare att skriva när man vet att någon läser  Hur mår ni? Hur mår Max?? Har han lärt sig en massa nya grejer nu? Kan han gå? Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

Hejsan.



Jag har bf 31/5 så det är ju ett tag kvar dit om man skulle måsta gå så länge...

Magen har sjunkit lite å det känns som om det börjat hända saker, men det är väl bäst att inte börja hoppas på att det snart ska bli än för då blir det ju ännu längre till bf:-).



Hur går det för er? Skönt att vara hemma kan jag tänka mig. Det är nog den allra bästa miljön också tror jag för de små att växa till sig å känna trygghet.



Kram kram

2010-05-02 @ 08:59:55
URL: http://novismamma.bloggagratis.se
Postat av: Sandra

Hej! de mår bra och jag ammar dem för fullt, har inte sondmatat dem på drygt ett dyg nu :) Går allt bra för er? Kram

2010-05-02 @ 13:05:10
URL: http://fluffin.blogg.se/
Postat av: Tanna

Hej !

vilka vackra barn ni har ! Så jag längtar, jag vill också ha nuuu ! Vi har försökt rätt länge, jag har gått på olika behandlingar i 1 år nu. Innan jag började gå hos läkaren, hoppades man ju varje månad att det skulle hända ett litet mirakel... Men min kropp svarar inte riktigt på medc, och har ingen som helst ägglossning...... Det är som du säger, har man inte gått igenom detta, vet man inte hur det känns heller...

Men jag blir himla glad över att se att ni har 4 barn, att det faktiskt kan fungera och jag kämpar vidare !

Kram Tanna

2010-05-02 @ 14:00:17
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: Michelle

Sv:

Ja det är superjobbigt och tar verkligen på krafterna, mer än man anar om man inte varit i samma situation innan.. Ett tag hade vi olja i vällingen (såg riktigt äckligt ut) för viktens skull. Men vikten började ordna till sig så vi kunde sluta med det men vi får väl börja igen. Hon blir 11 månader nu den 11:e :)



Ni ser ut att ha det så mysigt med alla barnen!!

Ska jag vara ärlig så hade jag nog varit helt slutkörd! ^^ det är jag efter en dag med bara Novalie hehe!

Kram

2010-05-02 @ 19:53:42
URL: http://mammasnovalie.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback