Vanessa <3

Vanessa har kommit till den fas där hon blir blyg för andra människor, och även lite separationsångest har hon börjat visa. Hon vill inte bli lämnad ensam!
När Nukke går ut från lekrummet där dem leker så börjar Vanessa gråta. När Nukke kommer in igen, så blir Vanessa genast lugn igen.
  Mammas lilla Ängel...
Det är jätte roligt att se hur mycket dom tycker om varandra. Nicole är alltid så omtänksam mot vanessa och ser alltid till att Bessa får leksaker och allt annat som hon själv får. "Bessalle också" (till Bessa också)
Gullungen.

Ibland tror hon att Bessa är större än vad hon egentligen är. När det händer något kul i rummet bredvid så ropar hon: Kom Bessa!" som om hon skulle kunna ta sig fram... Eller när vi ska gå ut så ropar hon också "Kom Bessa" och försöker lyfta upp henne. Eller så ska hon snabbt hjälpa till att hämta skor och jacka till Vanessa, så att vi inte glömmer henne hemma.
Eller så ska hon ge Bessa mat. Mat som hon INTE får äta. Men hon vill gärna dela med sig av sina popcorm och godis och annat som är svårtuggad för Vanessa.
Dom är jätte gulliga ihop, det ska bli roligare för dem båda när Vanessa kan gå, eller åtminstone krypa efter Nicole

Nicoles trots har också blivit bättre, tycker båda jag och Andres.
Jag sa ju att det var bara en fas som hon gick igenom, men Andres trodde ju att det är för att hon är så bortskämd. Jag tror inte att han tror på dessa olika "faser" alla barn går igenom...
Men nu är det mycket bättre! Eller så är detta lugnet före stormen... Hon kanske bara samlar sina krafter och gör upp en massa planer på vad som komma skall?


Nähhe, inte mammas Nukke! Haha, jag vågar inte ens tänka på det.

 I LOVE mina Prinsessor & Andres


Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Haha jag såg på bessas min igår att hon e lite blyg..men de e såååå söta

2010-04-01 @ 08:14:38
URL: http://www.karolinanordling.com
Postat av: Isabel

Nu blir jag förvirrad. Menar du Olivia? För Vanessa är väl tillräckligt stor både för att gå och äta godis? Eller tänker jag helt fel? Ha ha

2013-08-24 @ 09:44:43
URL: http://smamirakel.blogspot.se
Postat av: Isabel

Oj, he he. Nu förstår jag. Såg att detta inlägget var från flera år tillbaka. Vet inte hur jag kom hit. Men nu förstår jag varför Vanessa varken kunde krypa, gå eller äta godis :)

2013-08-24 @ 09:47:37
URL: http://smamirakel.blogspot.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback