Nu så....

Japp, nu så. Prinsessorna sover för natten nu, så jag kan lungt sitta här ett tag och skriva av mig lite
Mitt hjärta sitter här på soffan bredvid mig med sin laptop och spelar lite poker.

LÄGENHETSVISNING:
Vi var på lägenhetsvisning idag- på Vallavägen, en fyra på 105 kvm. Fast direkt när vi kom in i lägenheten, eller redan på gården så kändes det som "Nääää.... här vill jag inte bo" Ni vet- man ska ha den där känslan att "Det här kan jag kalla mitt hem, här vill jag bo!" Men det kändes inte alls så.
Jag älskar detta område vi bor på nu, det finns inget bättre läge, men ändå känns det lite jobbigt med trapporna i lägenheten. Vill ju helst ha alla rum på samma plan, och inte på nedrebotten.
Det är lite konstigt, först tjatade jag till mig den här lägenheten- eftersom jag alltid, sedan jag var väldigt liten har velat bo i ett hus/lägenhet med trappor. Nu när man fick det, så kändes det inte alls lika kul att bära ner barnen upp och ner och springa upp och ner för trapporna för att hämta något. Vi sover bara där nere, annars är aldrig nån av oss där.  Jag har kollat på nätet efter lägenheter, men jag hittar inget som passar oss. Hoppas vi hittar något bra snart!

Häromdagen fick jag tips från min vän Kicki om gummistövlar till Nicole, så vi åkte till affären och kollade, och såg ett par jätte fina men typiskt nog fanns dem inte i hennes storlek, så Andres mamma köpte dem i Coop i Fittja.
Nu kan hon springa i vattenpölarna hur mycket hon vill utan att tänka på att hon blir blöt om fötterna. Och dessa är fodrade så hon fryser inte heller.
Är det dem här du menade Kicki??

Ja, som ni ser så köpte vi ett par rosa Converse skor till henne på Footlocker också. Dom var så snygga att vi var bara tvugna... men dem får hon vänta fram till sommaren på att använda

Nicole & Vanessa har hoppat i hoppgungorna som Andres hängde upp här i vardagsrummet som tokar. Helst ska dem ha musik till också. Direkt när vi sätter på musik så börjar dem hoppa och dansa.
Nukke hoppar och säger "Tassu!" vilket betyder "tass" på finska  Och då ska man ta tag i hennes ben och gunga henne högt. Detta har ju Puua lärt henne, vem annars....??Kommentarer
Postat av: Kicki

Ja det var precis dom jag menade! Va bra att ni hittade dom! Gud vilka fina converse-dojor! Jättetuffa ju. Nu blir hon coolaste tjejen på gården... :-)

2010-03-26 @ 08:41:35
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback