TillväxtUltraljud och Förkylningar

Och så snöade det idag.... Roooligt.... Jag som trodde att det inte alls skulle komma nån mer snö?!!
I Aftonbladet står det att vi ska njuta av solen nu, för redan imorgon försvinner den och in kommer regnväder. Ok, det kanske är bra, då sköljs all snö bort. Eller?

Prinsessorna är fortfarande förkylda... Vanessa mår lite bättre, men Nicole har feber och även slemmig i halsen. Det får hon alltid när hon har snuva, stackaren....  Men vi laddar på med nässpray och alvedon (speciellt när det är sovdags, så att dem kan sova så gott som möjligt- vilket är superbra för tillfrisknandet.) Idag har vi valt att stanna hemma bara, utan att stressa oss ut och göra en massa grejer, nu koncentrerar vi på att få prinsessorna helt friska!  Resten av dagen ska vi äta god mat och titta på film  Andres håller på att koka majskolvar, vilket är Nicoles favvo- så då äter hon nog!


Jag hann inte skriva om ultraljudet igårkväll, jag log och tittade på mina serier- Desperate Housewifes, Cougar town och Christine.

Allting gick bra där, dem rör på sig väldigt mycket, så ännu har dom fortfarande plats att vända sig och byta plats. Nu ligger höger bebisen med huvudet neråt och vänster bebisen ligger i säte.
När kommer det att vara för trångt för dem att vända sig?
Jag hoppas ju verkligen att den första ska ligga med huvudet neråt, då kan jag föda vaginalt för jag vill verkligen INTE ha kejsarsnitt...  Tanken på att dem ska snitta upp mig som en kyckling skrämmer mig
Och jag vill ju gärna återhämta mig snabbt, så jag är snabbt uppe på benen och kan lyfta mina barn.

Bebisarna väger nu: 812 g och den andra 985 g
Så den ena har börjat ge mat åt sin brorsa, han hörde väl att alla tyckte att han var lite judas som tog upp all mat själv  Allting såg jätte bra ut, läkaren tyckte att barnen mår jätte bra därinne.
Skönt, det är ju det som är huvudsaken!
Sedan var det dags att ta hissen ner till Specialist mödravården där jag kopplades in i CTG apparaten och dom lyssnade på bebisarna hjärtljud i 25 minuter, även där såg allt jätta fint ut. Bebisen hickade ganska mycket, vilket läkarna hade roligt åt...
Blodtrycket var bra, allt var bara fint. Ändå ville dom att vi ska komma tillbaka nästa tisdag för ett flödes ultraljud igen, och om 2 veckor tillväxt ultraljud.
Det är mycket spring där nu, och så har jag ju mödravård (MVC) varannan vecka också...
Men det är bra att dom har koll på bebisarna.
Jag får så dåligt samvete över att behöva fråga Mamma om hjälp så mycket.
Tänk om hon egentligen inte orkar?
Hon är så snäll som alltid ställer upp  Men det är lite jobbigt att fråga hela tiden.

Idag tog jag mitt sista tablett av antibiotika kuren mot UVI, om det nu var det som har spökat med dem stora sammandragningarna? Det spelar ingen roll om jag vilar eller inte, sammandragningarna kommer ändå, men såklart tar jag det lungt ändå.

 Imorgon fyller min brorsdotter Emma 8 år.
Jag kan verkligen inte fatta att det är 8 år sedan hon kom till världen... jag minns ju den dagen som om det var igår. Vart har tiden tagit vägen?? Hon är en stor tjej nu

Nä nu ska jag ta ett bad med tjejerna, dom har ätit glass och vattenmelon, så det är lite överallt...


Kommentarer
Postat av: Erica

Trist att små tjejerna ska vara sjuka.. Alva är oxå snorig men på bättringsvägen iallafall. Men äter som sagt nästan inget. Skönt att allt ser bra ut med små killarna. Tänk att du ska få tvillingar!! :-) mysigt! Ta det lugnt nu så att du kan gå många veckor till! kramar

2010-03-17 @ 17:57:11
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: munnu

Satu tänk inte så, att det är svårt och fråga,om jag kan va barnvakt,för mig är det självklart,jag hjälper er så mycket jag kan,och jag säger till när jag inte kan,det vet du,,så,, när kommer ni nästa gång? ,,,hih.

ps.älskar dina små änglar, Beso,pusu rakastan.

2010-03-18 @ 09:16:58
URL: http://mybabydolls.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback