Städning....

Inatt fick jag inte alls sova, så nu känns det lite sisådär... Känns som att jag har hur mycket som helst att göra, så jag känner mig lite stressad. Givetvis har jag inget som måste göras som KAN göras imorn- men jag "vill" ändå göra det. Städning såklart. Jag HATAR att ha stökigt hemma, så nu måste jag moppa golven, eftersom jag kastade soporna med melon i igår, och märkte att det droppade från påsen... Kladd överallt.

Jag städar JÄMT känns det som, det är det som är det jobbiga. Det tar ju aldrig slut. det bli alltid ny skit som smiter in när vi kommer in, det samlas bara på med mer och mer tvätt, disk och annat som ska plockas och fixas.
Det hjälper inte så mycket att jag har två trollungar som går in och stökar till igen när jag precis städat...

Igår gick jag ner och la mig vid 1.30 och somnade vid 2. Andres somnade här uppe på soffan. Klockan tre väckte pojkarna Nicole som kom till vårt sovrum. Hon fick sova bredvid mig, det är ju alltid gosigt. När jag gick in för att titta till Bessa så satt hon också där på sin säng- alldeles klarvaken klockan 3 på morgonen. Zzz....
Jag kunde inte lämna henne kvar där ensam nu när Nukke fått lägga sig hos mig, så jag tog med mig Bessa också. Tjena... Nukke höll på att somna om flera gånger, men Bessa busade med henne, och lät inte henne vara ifred. Jag hämtade välling till dem, för då brukar de lugna ner sig och somna. Och efter ett tag gjorde dom det också. Men pojkarna... Dem turades om och gnällde varannan gång. Och jag vaknar ju till så lätt! Nappflaskan i munnen, gnäll, byta blöja, gnäll, vända på dem, gnäll, och mat igen, och så höll vi på fram till morgonen.

Och så är vi här nu. Märkte att jag måste byta lakan IGEN, eftersom tjejerna spillt välling på påslakan, lakan och örngott... överallt! Och det är ändå NON-SPILL flaskor, som inte ska spilla! Men dem har lärt sig att det ändå kommer ut välling om dem nyper tag i själva nappen och häller den upp och ner.
Jag hatar att byta lakan, men det är så himla skönt när man får ligga i nya fräscha lakan.
Igår rensade jag i Andres garderob också, nu är det riktigt fint där...

Så nu blir det städning. Och jag ska inte ens nämna tjejernas rum... herregud, en BOMB har exploderat där inne!Det blir storstädning där inne också, bäddsoffan som ligger där ska bort så att det blir mer plats.
Det är ju trots allt 4 barns lekrum, så plats behövs! Hihi...

Bilderna säger mer än 1000 ord??


Kommentarer
Postat av: Taru

Precis samma sak här hemma :-/ Städning och tvättning och diskning HELA tiden. Det tar verkligen inte slut. Ah...

Men vi är duktiga vi mammor som orkar hålla igång

hela tiden :-) Kram på er..

2010-06-08 @ 11:31:52
Postat av: Erica

hihi.. ser ut som i Alvas rum... vi som städat så fint inför visningen :-). Känner igen det där med städning och inte hinna med något.. man är så trött så ögonen blöder nästan. Du är stark som orkar med detta, när ud har så många små. kramar till dig!

2010-06-08 @ 11:42:57
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: Linda och melli

gumman då, tycker lite synd om dignu faktiskt...

känner igen det där med städning och ingen sömn, och då har jag bara en trollunge att ta hand om:)

Städning kan verkligen få en att tappa glädjen och när man slitit en hel dag och vill njuta av sitt någorlunda rena hem, ja då inser man att i hörnet man städat klart först redan har hunnit blivit rörigt igen:( kan bara tänka mig hur det blir med 4 barn!!!

Se till att få sova lite nu på dagen så du samlar lite kraft igen. Stressa inte gumman, det blir bara värre då. Man hinner klart en annan dag annars:)

Själv har jag slängt i en maskin´tvätt precis och tycker jag e skitduktig, hahahah

Försök njuta av dagen!!! Puss till dig, som är världens bästa mamma!!!! (förutom mig då,tihi..eller okey, delad första plats;) )

Ta hand om dig!!! love you

2010-06-08 @ 12:38:01
Postat av: Sara

hej igen, våra pojkar är nu drygt 9 månader okorr, eller 7månader korr på torsdag! senast vi var o vägde dom för en knapp månad sen var Tristan 69.5cm o vägde 7800gr o Anakin 67.5cm o vägde 7300gr...

2010-06-08 @ 14:27:31
URL: http://sajo.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej hej! Känner verkligen igen det där med städning, känns inte som jag gör annat heller...och det tar inte lång stund så är det lika igen...räddningen är att vi anlitat städfirma varje torsdag..så skönt! De kör grovjobbet me skåp golv lister mm.... men man får ju ändå hålla efter..

Ja gud så pojkarna växer! =) Otroligt i morgon blir våra 1 månad! Det är såå mysigt, massa jobb såklart men väl värt det!!



Ha det så bra



Emma

2010-06-08 @ 14:59:15
URL: http://lowesmammas.blogg.se/
Postat av: Karolina Nordling

Haha ja städningen tar ALDRIG slut, så relax!

2010-06-08 @ 15:17:59
URL: http://www.karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback