Sjuka barn & Handbollsturnering

Hej!
(Jag skrev ett inlägg i morse, men helt plötsligt börjades ALLTING raderas bort av sig självt. jag kunde inte göra annat än att se på när hela mitt inlägg försvann... Så jag provar en gång till då)

Har inte skrivit på ett tag då vi har haft sjukstuga här hemma. Både Nicole och Vanessa har haft hög feber... Först var det ju Nicole som plötsligt fick hög feber, så jag undrade ju om det var pga. sprutan hon fick förra fredan?
Barnmorskan sa ju att hon kan få hög feber och utslag och att det inte skulle smittas. Men så vaknade Bessa häromdan från sin tupplut och hade 39.3 i feber!!! Och så har det vart i två dagar. Båda har fått alvedon och försökt vila så mycket det bara går, och nu verkar Dessa må bra, hon kryper runt och tar ner alla skål och kastruller ur skåpen... Nukke är fortfarande hängig och har snuva... Stackarna! Pojkarna har klarat sig som tur är! Jonathan sitter i sin baby-sitter här bredvid mig och tittar nyfiket på Nukke som hälsar på honom lite då och då.
Danilo sover.

Idag är det bröllop. Ja, prinsessan Victorias alltså. Vi var bjudna, men tackade nej eftersom barnen inte är riktigt friska. Hahahaha.... Jag ska nog ändå kolla på bröllopet på TV med min mamma som är hemma på "permis" innan hon ska tillbaka till mälargården igen.

Igår åkte vi till Gubbängen för att titta på Emma & Felicias handbolls turnering. Dom har blivit rätt så bra sen jag tittade på dem sist! Kallt blev det snabbt och sen började regnet ösa ner, tur att matcherna var slut då!
Darwin och Sebastian busar

Vanessa &  Patricia äter godis


Danilo och Jonathan ligger så skönt i sin vagn på den varma pälsen. Ute börjar det storma...


Målgöraren Emma! =)


Efter matchen skyndade vi oss till bilen för det började ösa ner. Vi åkte hem och sov vår skönhetssömn. Hihih...
Sen stannade vi inne hela dagen. Städade, lekte, mös...vilade... och tittade på fotboll såklart.

Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback