Prinsess bröllopet

Idag har jag tittat mycket på Victoria och Daniels bröllop, på TV alltså. Jag hade gärna varit där och tittat på det på plats, men det var ju huuur mycket folk som helst, så jag tror nog att jag såg allt mycket bättre på TV.
Jag tycker att alllting var jätte vackert! TV:n står på nu och snart ska dom börja äta tårta... är nyfiken på hur den ser ut eftersom den sägs vara 3 meter hög! :)

Imorse åkte vi till Handen Centrum för att möta upp min mamma och pappa. Jag hade inte sett min mamma på en vecka, eftersom hon är på Mälargården i 19 dagar, men på helgerna får hon komma hem.
Det var jätte mysigt att se henne! (Rakastan sua, Mamma! Pusu Beso!)
Lunch åt vi på Greken. Sen köpte Puua jordgubbar som Andres ställde på biltaket medans vi lastade in alla barn, så att dem inte skulle mosas. Hemma började vi leta efter dessa jordgubbar... dom var ingenstans.
Vi glömde dom på biltaket. Väldigt kul eftersom jag var så sugen på det! =/ Tack för jordgubbarna ändå, Puua! ;)

Jag var ute och lekte med tjejerna en stund idag också, så at dom skulle få lite friskt luft, fast Nukke har varit så hängig. Men hon älskar att vara ute, så jag tog med mig alla fyra barnen, och så satt vi på gården och åt glass, bakade sandkakor och gungade.

Twinsen lånar tjejernas vagn, så jag slapp böket med att ta bort ena hjulen på deras egna Emmaljunga när jag går in och ut ur hissen, då jag har Bessa att bära på också.

Tjejerna sitter och äter sin glass ute vid gungorna

LYX! Gunga och äta glass!!!


Nu sover tjejerna efter att ha fått alvedon och nässpray. Nukke ropade på mig långt efter att jag lagt henne.
Men nu verkar hon ha gett upp och somnat. Pojkarna ligger här uppe och är vakna..
Jag vill gå ner och sova. Känner mig inte alls pigg. Jag förstår inte varför med på något vis känner jag mig stressad hela tiden, känns som att det är något som stör mig, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det kan vara...?

Nu börjar brudparet skära upp den omtalade tårtan, och visst är den hög! Men inte riktigt så fin som jag hade målat upp i mitt huvud. Antar att det har med traditioner att göra?

Nicole & Danilo gosar på soffan

När man är sjuk så ska man äta glass i massor så blir man frisk snabbt!

Vi tog upp tjejernas kuddar och täcken så att dem kunde mysa i lekrummet och titta på Pippi

Sjuka Nukke ville bara gosa med pappa medans alla andra gick ner och sov.


Det har varit en del tuffa dagar och nätter nu när Nukke & Bessa varit sjuka. Inatt vaknade tjejerna hela tiden och kunde inte somna om. Till slut kom Nukke till vår säng fram mot morgontimmarna och somnade som en stock. När pojkarna vaknade så tittade jag på dessa två sovande människor bredvid mig- Nukke & Andres.
Nukke sov tätt, tätt intill Andres och Andres låg på kanten av sin säng (Nukke brukar erövra sängen när hon kommer) Och så hade dom två en snark tävling. En SNARKTÄVLING!!! Väldigt roligt att höra på deras konsert mitt i allting. Igår somnade Nukke på soffan en stund, då kröp Bessa bort till henne, och stoppade välling flaskan i hennes mun! Toinen! Det var riktigt gulligt, Nukke vaknade och bara fortsatte dricka medans Bessa snällt tittade på. Lilla Bessa Enkeli tar också bra hand om sin sjuka storasyster! Kärlek!


Nu tänker jag byta blöja på gossarna och gå ner och sova. Känns som att det är måndag imorn??


Kommentarer
Postat av: Michelle

Jag har också en känsla av att det är måndag imorgon! Tror det är för att Tom ska jobba imorgon på dan :P

2010-06-20 @ 00:28:14
URL: http://mammasnovalie.blogg.se/
Postat av: Karolina Nordling

Det var precis det vi sa igår, vad konstigt att det är söndag idag. Stackars Bessa & Nicole som är sjuka..pusu beso

2010-06-20 @ 10:20:52
URL: http://www.karolinanordling.com
Postat av: Erica

Kramar till dig vännen! Hoppas flickorna blir helt friska snart. Det kommer kännas lättare tror jag om ett tag när pojkarna är lite större. Tur att du har så många goa människor runt dig som kan avlasta och hjälpa er :-). Hur har ni tänkt med resan då? Har ni kommit på någon smart lösning? kramar

2010-06-20 @ 10:57:02
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: Erica

Tack gumman, va gullig du är.. jag önskar bara att jag kom i min vanliga form snart.. har ju nästan 10 kg kvar.. :-(.. men det kommer. Jag får ju inte träna magmusklerna ännu.. 6 månader efter snittet.. vi åker till Mallorca den 27 juli.. och flyttar den 17 juli!!!! längtar! Vi är borta en vecka den här gången. Vi var två veckor förra året med Alva och det var helt underbart även fast det var varmt. Hon låg och sov i vagnen i bara blöjan.. helt underbart! Ni kommer få det så bra därnere. Dom små sover ju mest i värmen och vi gav Alva välling, hade med oss många paket ;-) finns inte att köpa på många ställen. Å va härligt att ni oxå ska få åka iväg och mysa lite. NI behöver komma iväg hela familjen. Skönt att få med sig lite sällskap.. vi har med oss mamma och min syster med familj. kramar

2010-06-20 @ 19:16:18
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bröllopet var verkligen fint tycker jag.

2010-06-21 @ 11:34:45
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback