En sommardag vid havet

Denna morgon fick jag sovmorgon till 9, vilket var grymt uppskattad eftersom Jonathan vart gnällig hela natten igen... Så Andres tog med sig båda grabbarna upp så att jag kunde sova lite till. Då hade Nicole redan kommit till vår säng, så hon låg nära, nära och smekte min hand och kind. Och så hörde jag Bessa vakna, och Andres kom ner och hämtade henne också. Till klockan 9 sov jag iaf, sen var det dags att börja fixa och dona igen. Nicole ville dra sig i sängen lite, så hon fick stanna och titta på tecknat ett tag. Hon brukar alltid klättra uppför trapporna själv med snuttis, napp och välling med sig när hon är klar.

Såhär har Bessa vaknat på morgonen.

Vi bestämde oss för att åka och bada i Torö eftersom det var så fint väder.
Så vi packade allt vi behövde och åkte iväg.
Danilo & Jonathan myser i vagnen

Det tog ett tag att komma fram, men det var riktigt mysigt när vi väl var där!
Stranden var lite jobbig med alla stenar som gjorde ont i fötterna och vattnet var ISKALLT (havet) men vi badade ändå, jag & Andres. Nicole och Vanessa lekte vid strandkanten och byggde sandslottar.
Vi hade picknick och bara njöt av solen. Vi fick t om färg, och det är ju aldrig fel! Jag älskar solen och värmen!
Alla blir så mycket gladare då!

Andres visar hur han ska dyka i...

Trots fika så var alla vrålhungiga efter några timmar, så vi åkte till Nynäshman och åt lunch på en båt
Jätte, jätte mysigt! Tjejerna åt med god aptit och alla var glada. Vi gjorde misstaget att slänga en liten bit pommes till en söt liten fågel som satt på en stol bredvid oss, för 2 sekunder senare flög det fåglar dit från precis överallt. Kråkor, fiskmåsar... fåglar överallt! Som hämtat från värsta Hitchcock filmen! Jag tog med mig några pommes och kastade till fåglarna när vi gick, det var inte så himla uppskattad av folk som inte förstod vart alla dessa fåglar plötsligt kom ifrån, men vi hade väldigt roligt åt det iaf!


Pojkarna mös i vagnen och sov så gott så... Tänk er hur det blir nästa år... Då springer dom på stranden med Nicole och Vanessa, nu gör dem ju inte så mycket annat än att sova och äta. Och prutta Heheh....

Nu tänkte jag avsluta för idag och lägga mig någorlunda tidigt, jag har ont i magen och ryggen av denna jäkla mensvärk! Blää, det har man inte saknat ETT DUGG! Nästan så att man hellre är gravid än att dras med denna värk varje månad. Haha, men bara NÄSTAN!

Nu ligger grabbarna och klagar, dom vill ha lite kärlek. Gotta go!
Chaooo!

P.S På lördag fyller vår fina Vanessa Bessa Enkeli 1 år!!!  Stora tjejen!
PUSU BESOOO!

Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Mysig dag....

2010-06-24 @ 08:52:00
URL: http://www.karolinanordling.com
Postat av: Lill, Emilia å Freddie..

Vilka mysiga bilder.. :) Söta era barn är.. :)

2010-06-24 @ 12:16:08
URL: http://skrubbenomoss.blogg.se/
Postat av: Erica

Å va härligt med sovmorgon, det är du värd vännen!! Såg super mysigt ut på stranden, duktiga ni är som kommer iväg alla.. jag som gruvar mig med två ;-). Idag har vi varit och gjort pass till mig och Tor.. jag har ju bytt namn så jag var tvungen att skaffa nytt.. höll på att glömma det. Tor var jätte duktig, tittade rakt fram i kameran :-).. men dyrt!!!! 400 kr för ett pass... huvva! kramar

2010-06-24 @ 21:00:54
URL: http://lillaica.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback