En kort sammanfattning av dagen

Idag har vi haft ännu en underbar dag med mycket sol och värme! Och solen har verkligen tagit på oss alla, tjejerna fick ha tröjor på sig idag på stranden för vi glömde solskyddet.
Vi gick till Rudan idag, och dit kom även Puua med glass till oss. Vi satt där på vår filt och mös och matade ankor och hade det skönt, sen gick vi till lekparken som ligger där och så hem i sängs.
Men pojkarna var inte riktigt med på noterna, dom var inte alls sugna på att sova lite, så dom var vakna och gnälliga, och klockan tickade ner för hur mycket jag skulle hinna få sova...
Gissa om jag var glad när min syster ringde och sa att dom tänkte komma och hämta pojkarna med sig ut!
Vi gjorde iordning pojkarna, och så kom hon med Peter, Linus & Filip.
SOVDAGS!
Jag skyndade mig ner och somnade på en gång. Jag sov i ca 40 min, sen var jag för rastlös. Andres skulle iväg på ärenden, så jag gick till Mummu & Puua med tjejerna och väntade på att Karo skulle komma. Dom hade promenerat till Rudan, och sen till Valla för att äta. Sen kom våra pojkar! Goooos!
Jag spelade boule med min bror Stefu och min pappa "Puua", men det gick inte så värst bra för mig...
Tjejerna lekte i sandlådan och pojkarna låg vakna i vagnen.
Sen hem och bada.
När vi kom upp från badet hade Andres ordnat myspys åt oss med räkor, vin (med sprite till mig) och vitlöksbaguett. Jätte gott!

Nu är klockan nästan elva och Nicole är vaken och hur pigg som helst. Vanessa har redan somnat och pojkarna ligger här, vakna och nybadade... Nyss skulle Nicole och pappa sova i tältet på balkongen... men dem kom in nu och nu är det tydligen en liten pojke som behöver en ren blöja. Gissa om det går åt blöjor och ersättning/välling här hemma??

Jag lägger in bilder imorgon eller på lördag, just nu ligger kameran på laddning inför morgondagen då vi ska till Mummu & Puua!

Vad ska ni andra hitta på imorgon??
Jag hoppas att ni får en underbar midsommar iaf! Kram på er alla!
Nu måste jag gå och smörja in mina axlar, för dom är kokheta...

Natti, Natti!

P.S Idag ringde de från finska ambassaden- Vanessa har fått sin finska personnummer nu, så måndag ska vi dit och ordna pass! :) Jippiiie!
På lördag fyller hon år, Älskar Dig, Bessa Enkeli!!!

Pusu Besooo

Kommentarer
Postat av: Tanna

Önskar Er alla en trevlig midsommar ! Kram Tanja

2010-06-25 @ 14:58:05
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback