Dags att kicka igång dagen!

Klockan är snart 10 denna morgon och jag har precis gjort iordning barnen för dagen. Byta blöja, tvätta dem, kläder,klippa naglar, äta frukost- they are ready! Nu leker dom i sitt rum, och jag misstänker att Bessa kryper runt och tar det Nicole leker med.. Men än så länge leker dem fint, så jag ska inte dit och störa.. Pojkarna ligger här och dricker mjölk. Jag blir så glad när jag ser att det är fint väder ute! Solen skiner- vem blir inte glad av det??

Jag ska fixa inför kalaset idag/ikväll tänkte jag. Skriva en lista på alla som kommer, göra en cd-skiva med låtar som barnen kan dansa till, fixa godis-påsarna till barnen, namnlappar, och skriva en lista om vad som ska handlas.
Kalaset är på fredag, är ni alla taggade? (barnen...) Haha.. Men ni vuxna ska väl också dansa och shejka va??
Nu ska jag bara vänta på att Andres ska vakna så att jag kan ta ett snabbt bad... (utan att bada på morgonen kommer jag inte igång)

Åhh, nu är Nicole i skötväskan och tömmer den på grejer... Inte så konstigt att man inte hittar nycklarna när man ska ut, men dom brukar alltid ligga i deras rum, och nu hittade hon godiset som vi vann på Grönan igår....
Bessa har hittat en nalle Puh bok, så jag ska sätta mig och hålla henne lite sällskap nu.

Vad ska NI göra idag?

 


Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback