1 Juni

Idag är det den första juni. Sommar. Enligt almanackan iaf... Ute är det molnigt, men enligt väder rapporten skulle det bli 19 grader varmt, så vi väntar (men hur ofta brukar dom ha rätt??)...

Det blev sent för oss alla igår, därför hann jag inte skriva nånting. På förmiddagen var vi i Västberga och köpte fiskegrejer, det ska visst bli "serious fishing" i sommar för denna familj i sommar.
Andres älskar att fiska, så även resten av männen i vår familj/släkt. Då ska man passa på att sola och bada när man ändå är vid sjön/havet Efter lunch på någon kebabställe där man fick enorma portioner mat blev tjejerna trötta, så det var bara raka vägen hem och sova. På eftermiddagen gick jag ut med barnen och lekte i 2 timmar tills det blev alldeles för kallt, så vi gick in. Mummu & Puua hade då varit och hållt mig sällskap på gården ett tag, medans Andres var ute på ärenden.
Sen har dagen bara flytit på, alla 4 barnen badades, det städades och allt möjligt innan vi började titta på en film som Andres vart och hyrt till tjejerna- "DET REGNAR KÖTTBULLAR".
Den var ju inte sådär jätte bra, men Nicole tyckte att vissa delar av den var bra.
Vanessa kan för övrigt inte sitta stilla längre, NU ÄR HON ÖVERALLT!!!!
Nukke kan inte sitta och leka med sina små leksaker ifred längre, för nu kryper Bessa dit och vill vara med. Konstigt nog har inte Nicole blivit arg på henne ännu, hon skrattar bara och säger "Bessa rå!"

Filmen tog slut vid tolv (!) på natten, sen var det dags för blöjbyte och sängdags.
Dom somnade som stockar. Någon gång under natten har Nicole kommit in till oss igen... Nu har det verkligen blivit en vana för henne, då hon kommit i snart en vecka... Så nu ska man skicka iväg henne till sin egen säng igen tycker Andres.

Och nu är det alltså den första juni. Vi har precis ätit en god fruksot hela familjen och nu är det dags för vårt morgonbad, och sen ska vi till stan och handla ballonger och annat skoj till flickornas kalas på fredag.
På eftermiddan ska vi åka till Gröna Lund! Pojkarna ska hem till Mummu & Puua så länge så dom slipper folkmassan och trängas in med dubbelvagnen överallt... Vi ska hämta vår enkelvagn från förrådet, så får Nukke stå på ståbrädan där. Ska bli skönt att slippa dubbelvagnarna idag!
Hur som helst så är ju enkelvagnen mycket smidigare.

Ikväll har jag en hel del grejer att göra vid datorn, så då skriver jag mera om hur dagen har varit.

HEJ SÅ LÄNGE!


Kommentarer
Postat av: Michelle

När jag går in på din blogg så får jag upp en ruta om lösenord och grejer.. Är det nått du satt dit? Isf vill jag ha lösenord!

Men jag verkar komma in ändå :)

2010-06-01 @ 21:49:49
URL: http://mammasnovalie.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback