Hektisk dag

Denna dag har varit ganska krånglig.
Först skulle vi hämta Vanessas pass på morgonen, men så fick Andres en drop-in tid för bilprovning som han bokade via nätet, så vi beslöt oss att det var viktiga att få det fixat, och så får vi hämta passet imorgon, eftersom vi inte skulle hinna till båda ställen idag. Så vi åkte till Sundbyberg...
När vi hade stressat oss fram dit så visade sig att hans bokning blev aldrig bokad...  Och det fanns inga tider för honom kvar. Så vi bestämde oss för att än en gång skynda oss till Gärdet för att hinna hämta ut Bessas pass innan dem stänger. På vägen dit spydde Nicole ner oss båda 3 gånger.
Vi bokstavligen badade i spya. Så det var bara att åka raka vägen hem efter att vi hämtat passet, vilket blev jätte bra! Supergullig bild på henne!
Nicole mådde toppenbra efter att hon hade spytt och var precis som vanligt. Jag tänkte att det kan vara värmen?
När vi hade kommit hem så kom Mummu, och vi gick ut och gungade och därifrån till Handen. Köpte shorts till mig & Nukke, sjalar till tjejerna och lite underkläder.
Andres, Micael och hans tjej Pat (stavar man ditt smeknamn så Patricia?) mötte upp oss och så åt vi på Greken.
Sen hem och fixade Mummus grymma mobil ....

Nicole kallade Pat för "Patti" heeeela tiden, spelade ingen roll hur många gånger både jag och Patricia sa att hon kallas för Pat, att det är hennes stora syster som kallas för Patti, men det var för krångligt för henne, hon tyckte att eftersom dem har samma namn så har dem nog samma smeknamn också...??

Patricia & Vanessa


Micael & Nicole busar i bollhavet, båda två kastade bollar höger och vänster....
Glassbilen kom till gården med den klassiska glass-bils signalen, Nukke trodde att det är Ambulansen som kom med glass... Hahaha... Andres gick ner och köpte god glass åt oss alla 
Det smakar alltid gott med glass när det är så varmt ute!
 
Gosiga grabbar.


Nu börjar klockan närma sig midnatt och alla barnen sover. Andres badar och snart är det min tur. Haha, ni tror säkert att vi är konstiga som badar mitt på natten, men det har varit fullt upp här hemma med gråtande barn och en massa grejer som ska fixas, så det har inte funnits tid. Det är nu när alla sover och allt som ska göras är gjorda, DÅ kan man själv koppla av, och vad är bäst för det än ett varmt skönt bad??
Idag vaknade Vanessa förresten, av ögoninfektion... hon smittades av Nukke, stackarn. Nicoles ögon är mycket bättre nu. Tycker så synd om dem stackars trollungarna!

Kommentarer
Postat av: Erica

Alva har kräkts några gånger i bilen.. vi tror hon är åksjuk.. så vi har alltid en påse med nu .. ifall hon skulle kräkas. Jag tycker ni gör rätt i att åka, ni behöver hämta krafter och sen är det som du säger, en annan sak att lämna stora tjejerna..

Fina dom är dina älsklingar. Ett tips för ögon som drabbats av ögoninfektion.. droppa i renässansens näsdroppar (koksalt) det försvann nästan på en gång för Alva då. kramar

2010-07-06 @ 11:56:13
URL: http://lillaica.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback