Måndag morgon

Jag och pojkarna är dem enda som är vakna denna måndag morgon. Vi har tagit ett bad, eftersom dem kommer att stänga av vår varmvatten från 9-16 idag... Men det är lika kvavt som innan, badet hjälpte inte alls! Alla persinner är nerdragna och balkongsdörren och alla fönster är öppna. Ändå kommer det inte in sval luft alls.

Pojkarna har varit lite jobbiga inatt... Vid halv sex tiden vaknade dem igen, och ville inte alls sova mera. Själv hade jag så ont i magen att jag inte ens orkade stå upp. Andres hjälpte till, och senare gick han upp med dem. Nicole vaknade av pojkarnas gnäll och kunde inte somna om, så hon kom till vår säng när Andres gick upp.
Jag vaknade ändå lite då och då, och upptäckte att Nukke har gått upp pappa helt själv, eftersom hon inte kunde sova... När jag kom upp vid halv nio, så sov hon på soffan, så här ser det ut hos oss i just detta nu:



Grabbarna ligger med sina blöjor här bredvid, dom har inte bestämt sig ännu för om dom ska sova lite eller inte. Dom funderar på om dem missar något... Men icke. Här händer det inget speciellt de närmaste timmarna.
En maskin med tvätt är i rullning redan och fler följer. Det ska packas idag!

Vad har ni andra för planer idag??


Kommentarer
Postat av: MATHILDA ღ

God morgon!

2010-07-12 @ 09:52:55
URL: http://mathildaaz.blogg.se/
Postat av: Erica

Jag längtar jätte mycket till Mallorca, ska bli helt underbart. Tänk att bara kunna ta sig ett dopp och ligga och mysa hela dagen. Min mamma kommer ikväll, känns jätte skönt! Kommer bli så bra när vi bor mycket närmare alla, tänk vilken hjälp man kan få :-). Min mamma följer oxå med till mallis med min lillasyster och hennes familj. Hon har två barn som är 6- och 8 år.. så hon vill gärna mysa med bebisarna :-) Hoppas ni får en underbar resa! kramar

2010-07-12 @ 09:55:47
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: Tanna

Härliga dagar ni haft !

Jo jag mår lite bättre nu, dock har det varit väldigt jobbigt med besök på akuten osv... Men i höst försöker vi igen. Jag har semester nu i 5 härliga långa veckor !

Kram

2010-07-12 @ 10:37:49
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Hejsan! Va fin din nya sida har blivit..nu har jag lite att läsa ikapp=) Nu är vi hemma efter en skön och busig semester=) Ville bara önska er en trevlig resa. Hoppas ni får det riktigt skönt och roligt. Massor av kramar från oss

2010-07-12 @ 15:42:46
URL: http://albinsmamma.bloggsida.se/
Postat av: Kicki

Hej familjen!

Ville bara skicka en semesterkram till er nu innan ni åker! Hoppas ni får det underbart härligt och att resan blir bra, är så nyfiken på hur ni kommer att tycka Tunisien är... Sköt om er så ses/hörs vi när ni kommer hem!

Kramar från Kicki, Sami och barnen

2010-07-12 @ 18:29:42
Postat av: Anonym

Igår va de kalas , idag grilla !



händer ej mkt , ska jobba sen har man semester ! ut me båteb ska vi med

2010-07-13 @ 06:06:55
URL: http://mammanemma.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback