Ännu en dag på stranden

Halloj, halloj!
Kikar bara in här en snabbis, och sen ska jag sätta mig på soffan och äta vattenmelon med mitt hjärta.
Idag har vi spenderat ännu en dag på stranden, Oxnö denna gång. En bättre strand kanske, där det inte var så mycket folk, men ISKALLT vatten! Men vad gör det, man måste ju ta en dopp ändå ;-) Iaf jag och min coola mamma! Efter stranden åkte hela gänget till Tumba och Robbans pizza.
Jag LOVAR att lägga in bilder imorn, jag laddar in dem på datorn just nu.

Mm, va det doftar rent här hemma hos oss! När vi kom hem så fick vi för oss att städa hela lägenheten,
and now it´s sparkling clean! I LOOOOVE IT!
Får se bara hur länge det varar.....? Kanske tills imorgon då flickorna vaknar...? Hmm... Nä, nu ska jag gå och mysa! Chao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

låter som en kul dag =)

2010-07-04 @ 23:59:53
Postat av: Erica

Å va härligt det lät med nystädat!! jag vill oxå, men vi har saker överallt nu, kartonger och tidningar.. halvpackade kartonger. Har inte hunnit så långt ännu, känner mig lite stressad. Min mamma kommer hit om en vecka från Umeå och hjälper oss att packa och städa lite. Vi kommer att bo 8 mil från mina föräldrar och Yannicks.. och alla mina vänner och syskon. Men det är ju mycket närmare ändå, nu är det 80 mil!!! Så vi kommer nog att åka dit nästna varje dag jag och barnen. VI har köpt en till bil nu, som jag ska få ha. Det är inte vårt drömhus, men det var mycket billigt och ligger mitt i mellan skellefteå och Umeå, Yannick ska jobba som barnpsykolog i Skellefteå.. så därför vi bosätter oss mitt i mellan. Finns dåligt med jobb för honom i Umeå. TÄnkte på din lilla prins som kräks så mycket.. har han gjort det mycket? har ni testat med annan ersättning? tänkte om han är lite känslig kanske? kramar

2010-07-05 @ 10:39:53
URL: http://lillaica.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback