Tisdag- Play Date

Som jag skrev tidigare på dagen så har jag känt mig ganska trött i kroppen. Men piggnade till lite iaf, så Taru och hennes Prinsessor kom förbi för att leka lite. Dom bor ju på samma gård, så det är kul att kunna bestämma spontant att man ska träffas. Flickorna blev jätte glada när jag sa att dom skulle komma, och Bessa var på väg för att hämta sina skor. Vi har vart lite uttråkade här hemma... ut kan man inte heller gå och leka, för Bessa kan knappt gå med alla sina vinterkläder och all snö. Och egentligen- hur kul att det är stressa och bråka och tjata på barnen att klä på sig, komma ut och sen står vi bara där, för ingen uppskattar att leka ute ännu, dem är för små fortfarande. Puua har inte heller kommit på 2 dagar eftersom han har världens tandvärk och har nu fått penicillin.
Så det var kul att Taru kom med sina tjejer. Dom lekte och busade och rummet såg ut såg ut som andra världskriget. fast det gjorde det ju innan redan, hahaha... på dagarna är det ingen idé att städa där ändå, för det ser ändå likadant ut om 5 minuter.

Nicole med världens gladaste bebisar

Mammas sötis!!

Och en sötis till! En busig sådan... det bara lyser bus från den lilla tjejen.

Daniella och Vanessa lekte med dockskåpet

Söta brudarna

Nicole & Julia softar lite...

Vanessa ville gärna låna Tarus mobil...Hon är helt tokig i telefoner och "lånar" gärna allas som kommer på besök och skickar sms till folk och grejer...Hon fick en leksaksmobil i julklapp som såg exakt ut som en iPhone, den tycker hon om jätte mycket och går runt med den och pratar med Puua..


Det var jätte kul att ni kom Taru! Ni är alltid välkomna! Det är alltid lika kul att byta tankar och ideér med någon som vet vad man går igenom med dessa sessor.

Jag hade tänkt att jag skulle lägga ut bilder från när mina syskon barn Emma och felicia sov över hos oss, men jag ska gå och lägga mig istället. Jag lovar att lägga in dem imorn. Då är jag pigg och förhoppningsvis utvilad!

Andres hyrde "The karate kid" filmen som vi kollade på nyss, den var jätte bra tyckte jag! Har ni sett den?


Kommentarer
Postat av: amanda

va söööööööööta gullungar du har !<3

nej hon har haft feber i 4 dagar nu :(

2010-12-29 @ 00:12:47
URL: http://amoriito.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Vi har oxå här hemma en tjej som älskar telefoner. Hon har våran gammla bärbara telefon + sambons gammla mobil.Vi har sett den filmen och jag blev överaskad. Trodde inte den skulle alls vara bra.

2010-12-29 @ 08:58:53
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Taru

Tack för idag... det var lika kul som vanligt..

:-) See you soon!

2010-12-29 @ 09:07:04
Postat av: Anonym

Kunde inte låta bli att kolla in din blogg efter du vart i min ; )

Fin familj du har..

Kram

2010-12-29 @ 11:09:43
URL: http://isismamma.blogspot.com
Postat av: Karolina Nordling

Ja den filmen var faktiskt riktigt bra! ;)

2010-12-29 @ 12:07:14
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: eli

hej! jag hittade dig på familjeliv då jag sökte lite trådar om pergotime=) Jag undrade om jag kan maila dig och fråga lite grejer? Lite hemligt som du förstår (alltid när man försöker göra bebis). Kanske du kan inboxa mig ?

tacksam för svar=)

2010-12-29 @ 12:33:26
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback