Julaftons morgon

Julaftons morgon vaknade vi av att Bessa pratade för sig själv på madressen på golvet i vårat rum.Hon fick krypa upp till vår säng och det dröjde inte många minuter tills att man hörde våra glada grabbar i rummet bredvid. jag hämtade dom också till vår säng och så låg vi och mös och tittade på TV-Tingeling och väntade på att Nicole skulle vakna.

Solstrålarna!

Sen vaknade vår docka, och såg ut som- hjälp- vart- är- jag... Vi mös en stund till, så att alla skulle få piggna till i lugn och ro, men när vi nämnde Tomten så fick dem bråttom upp.

När vi kom upp till övervåningen så skulle vi gå och titta om Tomten varit här och ätit kakorna- och det hade han! Det tyckte Nicole var jätte spännande. och så frågade vi om han har lämnat någon paket under granen, och då fick tjejerna fart... Gissa om dem blev glatt överraskade när dem såg alla paketen! Det var hur mycket paket som helst, under bordet också!  Vi hade tydligen varit jätte snälla! Nicole ville öppna alla paket själv, och Bessa stod och stirrade bara. Grabbarna fick en massa paket, men ni vet hur det är... dem är för små för att bry sig om annat än pappret och snörena... det var roligast. Tjejerna fick hjälpa dem öppna deras paket också.Dom blev jätte glada när jag och Andres fick paket också, som att de inte kunde tro att vi också varit snälla...

Dom fick en massa kläder, pussel, leklera, papper + pennor, badpennor, Barbies, Smurfar, dockhus + möbler, kök, bilar och bilbana, Woody, Iggle Piggle, vapen, dockhuvud, film, handukar, badleksaker, flygplan,  och en massa, massa annat.

Bessas bästa present var den där rosa gummibollen och tuggummi automaten...
(på bilden)
Nicoles bästa present var tuggummi automaten, dockhuset och Barbiesarna. Grabbarnas var nog... alla snörerna på paketen!

Vilket var ditt barns BÄSTA paket?

(fortsättningen på dagen följer...)

Kommentarer
Postat av: Karolina nordling

Haha ja hon ser väldigt nöjd ut...;)

2010-12-27 @ 23:23:44
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Oj vad många paket. Öppnar ni alla på morgonen?

Felicia gillade nog bäst släpet till bobbycar. Alexander hmm svårt att veta när han är så liten men hans mamma gillade väldigt mycket Spegeln och pyjamas :)

2010-12-28 @ 07:24:56
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Angelica

Min grabb är mest nöjd med ett bilgarage han fick :)

2010-12-28 @ 10:43:47
URL: http://flisaflikka.webblogg.se/
Postat av: mummu

Mitt bästa paket var en påse pussar,av Nicole Vanessa,Jonathan o Danilo.Rakastan.

2010-12-28 @ 11:50:57
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback