Dagen före julafton...

Nu har jag fått in alla bilder till datorn, så nu kan jag komma igång med skrivandet igen. Det är alltid roligare att skriva när det finns bilder som påminner en om vad som har hänt Och det kanske blir roligare för er att läsa också, eller??

Nu har vi alltså kommit till dagen innan julafton. Puua, Felicia och Emma kom hem till oss tidigt, och självklart hade Puua med sig gott till alla barnen. T om till små grabbarna! jag höll på och fixa och dona, och när jag kom tillbaka till vardagsrummet så satt grabbarna såhär.....
Jaah. Ni ser ju...
'
Puua då! Han ska då alltid ge dom något gott! T om till de allra minsta. Och gissa om det blev liv i grabbarna när jag försökte ta det ifrån dom?? Dom började sparkas och gråta som om hela världen skulle gå under..

Bessa med lakrits (?) och "elli pullo"...

Ni kan ju bara ana med hjälp av dessa bilder hur rena och fina dem är efter att Puua vart på besök... Då kanske dom har rena kläder på sig i 5 min, och sen är det klart.
Vi åkte till Coop och Port73, och ringde med Mummu. Andres skulle klippa sig och vi skulle leka och handla några småsaker.

Picasso Bessa


Grabbarna övar sig på att lära sig sitta med lite hjälp av Mummu och mig...

Baby Felicia i gunghäst

Allihopa förutom Mummu följde med oss hem efter alla ärenden. Emma och Felicia visade upp en pjäs för oss ca 537 gånger, och sen satte vi igång å städa. Borden, stolarna och allt annat skulle fram nu. Tack Puua för hjälpen!

Nicole ville så gärna vara med på pjäs uppvisningen, men det var inte så uppskattat av tjejerna....

... så hon snodde choklad från granen och gömde sig under bordet...
Stora tjejerna ville bada!

På kvällen kom Abuelo och Abuela på besök för att lämna paket och önska oss God jul.
Själva skulle dem fira hos faster Ela hela gänget  .


Det var lite pirrigt att gå och lägga sig på kvällen, tyckte nog tjejerna, vi hade tagit ner en madrass till dem och lagt den i vårt rum, men först fick dem titta på Tomter Tass i våran säng. Jag hade pratat mycket med dom om att Tomten kommer inatt, och ska äta upp kakorna och mjölken som vi la fram till honom, och så ska han lämna en massa paket till dom. Dom voisste att något stort skulle hända imorgon...
När dom äntligen hade somnat i vår säng så la vi alla paket under granen, och det var en massa!  När vi kom ner och la oss så lyfte vi över de trötta flickorna på madrassen och slocknade medans vi väntade på Tomten....

En kaka från varje barn och ett glas mjölk la vi fram till Tomten...

Zzzz.... Tomten kommer nog snart...


(Fortsättningen följer....)

Kommentarer
Postat av: Karolina nordling

Ja de e mycket roligare med bilder...

2010-12-27 @ 22:44:41
URL: http://Www.karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback