Förväxlingar

Idag var vi på kontroll i Huddinge med pojkarna. Kändes konstigt att vara tillbaka i samma lokaler och allt. Allt kom tillbaka, och jag är så glad att den tiden är över!
Det var jätte många ur personalen som kom och hälsade på oss och beundrade grabbarna. Dom tyckte att dom har blivit jätte stora och fina. Jätte kul att dom kommer ihåg oss, och var uppriktigt glada över att se oss igen.
Jonathan fick en läkare att gråta tom, han "pratade" med henne jätte mycket och skrattade, så hon blev helt såld och tårarna började rinna!  Även Danilo charmade alla med sitt breda leende .
Kontrollen gick hur bra som helst, grabbarna utvecklas och växer som dom ska. Jag frågade läkaren om Jonathans röda prickar som han har, och han sa att dem kommer att försvinna, men skickade ändå en remiss till hudläkren så dom får kolla upp det, för det kommer fler och dom växer ju.
Sen har det tydligen hänt någon sorts förväxling på sjukan med grabbarna...
Tvilling 1 är Danilo, och Jonathan är tvilling 2, men på deras journaler står det tvärtom, och sen kom de fram till att person numrerna har blivit förväxlade, så det skulle dom ordna upp. Vilken soppa!
Men annars så var allt toppen!

Våra rutiner blev ändrade idag pga. sjukhus besöket. Barnen kom i sängs förräns vid 15.40.... Men, men... vad gör man? Då var inte Jonathan eller Danilo så trötta eftersom de sov hela bilresan hem, så dom låg vakna i sin säng och tittade runt. Jag har fått "möblera om" i deras säng idag. Förut har de ju alltid legat bredvid varandra, på kortsidan av sängen, men nu börjar de bli alldeles för långa, och de vrider på sig i sängen, så dom ligger bara och sparkas på varandra hela tiden. Nu ligger dem skavfötters istället. Får se hur det går... snart är det kanske dags för egen säng för dem?

Idag sålde vi vår Emmaljunga City Cross som jag skrev om igår. Den hann inte vara ute på nätet många timmar innan första mailet kom, så idag har han varit här och hämtat vagnen. Blandade känslor det där, konstigt nog. Jag var glad att vi sålde den, för annars skulle den bara ligga i förrådet och skräpa, men samtidigt kändes det som... jag vet inte.. det var vår första vagn, och vi tyckte om den jätte mycket, och nu finns den inte mer. Den tiden är förbi nu.
Bebis Nicoles vagn.  Hehe, ibland tänker jag alldeles för mycket på saker och ting!

Nu sitter jag här vid datorn och dricker varm choklad. Det är dags för det igen, höst och vinter dricker jag alltid varm choklad. Det är mysigt på något sätt, ute river vinden, tända ljus och en kopp varm choklad. Me love.
Barnen sover nu, eller är i sängs iaf, Nicole hör jag fortfarande när hon pratar i sin säng. Ibland tar det en evighet innan hon ger upp och somnar. Andres badar... Jag älskar dem allihopa så himla mycket.. tror inte att dem kan föreställa sig hur mycket. Dom är mitt allt, och jag är så lyckligt lottad som har dom. Ibland när jag går och lägger mig, och pussat på alla sovande barn, så kan jag bara titta på dem hur länge som helst... Har dem känt sig riktigt älskade idag? Har jag kramat och pussat och sagt att jag älskar dem mest av allt i hela världen? Har dom haft en bra dag? Hade jag kunnat göra nånting annorlunda? Många tankar dyker upp sådär...
Jag vill bara att dem ska veta och känna det varje dag, att dom gör livet värt att leva. Även fast jag ibland blir trött och arg på dom när dem inte lyssnar eller när dem skriker. Ändå är dem mitt allt. Och det vill jag att dom ska veta.
 ANDRES, NICOLE, VANESSA, DANILO & JONATHAN- JAG ÄLSKAR ER.
Everybody- låt dina nära och kära veta och verkligen känna att dom är speciella för dig. Ord kostar ingenting, men betyder så mycket. Imorgon kan det vara försent.
Till mina nära opch kära- Jag hoppas att ni vet hur mycket ni betyder för mig, även fast jag inte sagt det varje dag-LOVE YOU!

Så. Nu har vi varit tillräckligt känsliga.  Hihii...
Japp, det var väl allt här från Handen för idag då.

P.S Vill gratta faster Ela till det nya jobbet! Vi är jätte glada för din skull!
P.S Karo- Ikävä! Tavataan kohta, Rakastan

Kommentarer
Postat av: Linda

Åg cutie, du är bara för bra!

Dina barn kommer alsdrig tveka en sekund över om du älskar dom! Hela du utrålar lycka och kärlek och som jag skrev i mitt inlägg nyss, man blir alltid glad av att läsa din blogg och att du är min idol!! Och jag menar det!! Du är en supermamma med stort hjärta! Du vill alla väl och jag hoppas att du får känna dig lika älskad tillbaka! Jag vet att du har en underbar man och en härlig familj nära idg som älskar dih minst likamycket tillbaka! Ta vara på dom!! Du är en underbar person gumman, underbar mamma och en sann vänn!! Även om vi inte hinner ses så ofta så ska du veta att jag tänker på varje dag, beundrar dig och din familj, din styrka och ditt mod!!

Vår vänslap är jättefviktig för mig och jag hoppas att den alltid kommer finnas där!!

Tvivla ALDRIG på dig själv som mamma...du är en UNDERBAR MAMMA!!!

PUSS

2010-08-25 @ 23:06:50
Postat av: Karolina Nordling

Hur kan de förväxla grabbarna? Väldigt känslig igår? Fint du skrivit!!! Miss you, pusu beso!

2010-08-26 @ 07:14:27
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: mamus

Hej Satu varför får vi inte veta vikt och längd nu da jitte nyfiken kram från mamus

2010-08-26 @ 16:24:49
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback