Dagarna som gått....

Phew, va man ligger efter med bloggandet när man har tagit ett uppehåll i två veckor.
Men nu är jag tillbaka, och jag hoppas att jag har kvar mina läsare?
Det var skönt att åka iväg på semester, men som de säger- "Borta bra men hemma bäst!" Ibland var saknade efter pojkarna så stor att jag fick nästan lite panik, men sen var det bara att tänka att dom har det jätte bra. Och va härligt det var att se dem när vi kom tillbaka! Blev alldeles tårögd, och nu ska vi ALDRIG mer vara ifrån varandra mer! Vädret var helt OK när vi landade, men dagarna efter det har varit katastrof. Första natten hemma vaknade Andres och jag och tittade genom fönstret när regnet bara öste ner och det åskade och blixtrade ordentligt.
Dagen efter regnade det hela tiden, vilket var i för sig ganska så mysigt, för då kunde man kura ihop sig på soffan med något gott och titta på film och mysa med man och barn.
Jag gick ut med alla 4 barnen ut på gården och lekte medans Andres var på ärenden.
Tjejerna var jätte glada över att få gunga på "sina" gungor och leka på gården ed hinkar och spadar.
Grabbarna var vakna hela tiden och tittade runt...

Bessa ska klättra lite...

När vi kom in var det dags för bad och pyjamas...
Här visar Nicole några dans steg från minidiscot...
Andres hade med sin sushi när han kom hem, det var dags för myspys med mat och film!
Nicole tyckte inte alls om, men Vanessa åt med god aptit, iaf ris och gurkan... Förut kunde jag inte förstå hur folk kunde äta sushi, men sen har jag provat någon gång och börjat faktiskt gilla det... fast bara två sorter.
Vad tycker ni om sushi?

Vi har varit i ankdammen och matat ankor också... dom ankorna lär ju inte svälta iaf, så många som kommer dit och matar dem med allt möjligt...

Moster Karo & Nukke

Efter att ha varit och matat ankorna så blev vi också hungriga, så vi promenerade vidare till Valla och åt. Vanessa somnade redan i vagnen, och det var helt lönlöst att försöka väcka henne, hon sov som en stock och hade inga planer på att vakna för att äta...

Då måste man passa på att pussa på den lilla Ängeln!!!
Mellan regnskurarna har vi hunnit gå ut fler gånger. Tjejerna älskar att gunga och vara ute, så det vore jätte tråkigt att behöva sitta inne hela dagarna. Nicole har sett hur hennes äldre kusiner snurrar på sina gungor, så det ville hon också pröva på..

Och dessa bilder är tagna dagen innan Vanessa tog sina första steg... ute föll regnet, så tjejerna lekte jätte fint tillsammans här hemma. Vi har plockat bort grabbarnas rese-säng som stått här upe i vardagsrummet, liksaså gungan, så nu känns det som att vi har hur mycket plats som helst!
Vanessa övningsgår...

Pappa och Nukke lagar mat

Kommentarer
Postat av: Kicki

Åh va roligt det är att läsa om alla barnens framsteg! Vi ses ju tyvärr inte så ofta...

Vanessa är ju sån duktig tjej som tränar på att gå, så snart får du två att springa efter ;-)

Stora kramar till er!

2010-08-05 @ 09:00:29
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback