Snart är det dags att försöka sova....

ANDRES HAR åKT HEM TILL FLICKORNA. NYSS NäR JAG PRATADE MED DEM Så SATT DEM I BADET OCH åT GLASS. NU SKULLE DOM BESTäLLA HEM PIZZA! MM,VA GOTT! SJäLV HAR MAN äTIT SJUKHUSMAT, OCH NI VET JU HUR DET SMAKAR... DET BLEV VATTNIGA GAMLA FöR KOKTA POTATISAR MED FALUKORV OCH VIT BRYSSELKåL. MEN DET GICK NER äNDå! SKA INTE KLAGA. HAHA... (i guess i just did?) NU LIGGER JAG HäR I MIN ENSAMHET I TYSTNADEN. MIN RUMSKOMPIS FöRSöKER SOVA, Så JAG GåR UT FöR ATT PRATA I TELEFON NäR DET RINGER- FAST JAG FICK STRIKTA REGLER OM ATT DET BARA VAR SäNGEN OCH SNABBA TOALETT BESöK SOM GäLLER. OCH ENDAST DET. JAG äR RIKTIGT FöRVIRRAD......... FATTAR NADA.

VAD GöR JAG HäR, HUR HAMNADE JAG HäR? (Haha, Ja, vi vet ju HUR jag hamnade här- men jag menar- Så ont har jag ju inte haft, och inget nytt har hänt.) HUR LäNGE BLIR JAG KVAR HäR? DET VERKADE INTE VARA Så TROLIGT ATT DEM VåGAR SLäPPA HEM MIG INNAN BEBISARNA äR UTE. OCH VISST FöRSTåR JAG DET- JAG VILL JU VERKLIGEN INTE FöDA HEMMA!!! OM JAG äR öPPEN 4 CM NU, Så KOMMER DET NOG ATT Gå FORT NäR VäRKARNA VäL SäTTS IGåNG. JAG äR KLUVEN... VILL BARA HA SVAR SOM INGEN KAN GE MIG. DET ENDA JAG VET äR ATT DET INTE äR FRÅGAN OM VECKOR.

EN BARNLäKARE KOM NER HIT FRåN NEONATALEN OCH PRATADE MED OSS OM ATT BARNEN KOMMER ATT BEHöVA HJäLP MED ANDNINGEN, HåLLA VäRMEN OCH MED MATEN SEN NäR DEM FöDS, OCH VI FåR RäKNA MED ATT DEM MåSTE STANNA På NEO NåGRA VECKOR. MEN DET BEROR VäL På NäR DEM FöDS? ELLER? JAG äR Så LEDSEN ATT JAG INTE äR HEMMA MED MINA SMå PRINSESSOR OCH MITT HJäRTA, ANDRES.... :-( DOM BEHöVER MIG! NUKKE UNDRAR NOG VART JAG äR, VARFöR JAG INTE äR MED HENNE... BESSA äR NOG NöJD BARA HON HAR NåGOT ATT äTA, HAHAHA....HON äR FöR LITEN FöR ATT FöRSTå VAD SOM HäNDER. ALLT äR Så OVERKLIGT... äR MINA SMå MIRAKEL På VäG UT SNART, ELLER TäNKER DOM STANNA KVAR EN VECKA TILL? TVå VECKOR? INGEN VET JU HELT SäKERT. DET äR SOM BARNMORSKAN SA- MAN VET JU INTE HUR LäNGE JAG HAR GåTT RUNT OCH VARIT öPPEN 4 CM. DOM KAN INTE SVARA På VAD SOM KOMMER ATT HäNDA, VI FåR BARA AVVAKTA OCH SE... DET VAR INTE Så TROLIGT ATT JAG SKULLE Få åKA HEM IMORN HELLER. *pust*  IMORMN SKA JAG IAF Få DEN ANDRA KORTISON SPRUTAN På SKINKAN, RAKT IN I MUSKELN... MEN DEN HJäLPER BARNEN, Så JAG GöR VAD SOM äN KRäVS! BARA DEM MåR BRA OCH äR FRISKA. NU SKA JAG LIGGA OCH LäSA LITE... äR Såå SUGEN På GODIS NU EFTER ATT HA LäST SYRRANS BLOGG!

OPS, MIN MOBIL BATTERI TOG SLUT NYSS, VILKEN TUR ATT ANDRES VAR OCH KöPTE EN NY TILL MIG IDAG SOM HAN LäMNADE HäR! (Puss hjärtat) JAHA, OM MAN SKULLE LäSA LITE FöR ATT SEN FöRSöKA SOVA.. JAG äR JäTTE TRöTT FöR JAG HAR INTE SOVIT ALLS BRA DE SENASTE NäTTERNA... MEN HUR KUL äR DET ATT SOVA ENSAM På SJUKHUS?!

VI HöRS MER SEN ;-) NU HAR JAG JU TID ATT SKRIVA, FINNS INTE DIREKT Så MYCKET ANNAT ATT GöRA NäR MAN äR TVUNGEN ATT VARA SäNGLIGGANDE...:-/ NATTI, NATTI!

Kommentarer
Postat av: Donna

Tänker på dig! Allt kommer att gå jättebra, ligg och ta det lugnt nu så kommer pojkarna när dom kommer. Ha det bra och ta hand om dig! Kram

2010-04-07 @ 22:05:38
Postat av: Malin, Gravid med tvillingar

Va roligt att läsa om ngn annan som väntat tvillingar!

Jag väntar oxå tvillingar är i v 22 snart 23!
:) kram

2013-10-05 @ 15:10:10
URL: http://Malinhedblom.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback