NU GICK VATTNET!!!

KLOCKAN ÄR CA. 6 På MORGONEN OCH JAG VAKNADE AV ATT GRANNEN SNARKADE, TYP 10 GåNGER VäRRE äN VAD ANDRES BRUKAR GöRA. JAG SATTE FAKTISKT FINGARNA I öRONEN FöR ATT KUNNA SOMNA OM.... (haha...) MEN Då KäNDE JAG NåNTING RINNA NäR JAG LåG HäR I SäNGEN. "OH NEJ, DET ÄR VÄL INTE VATTNET?!" hann jag tänka, OCH STäLLDE MIG UPP FöR ATT Gå På TOAN... JODå. VATTNET. SHIT. DET VAR BARA ATT RINGA På LäKAREN OCH ANDRES SOM I SIN TUR RINGDE MIN MAMMA. (Hon ska vara med tjejerna) NU äR MIN STöRSTA TANKE- JAG HANN INTE Få DET SISTA SPRUTAN KORTISON På SKINKAN SOM HADE BEHöVTS! MEN NU HAR JAG ORDENTLIGA VäRKAR REDAN, Så DET LäR INTE DRöJA LäNGE INNAN BEBISARNA äR HäR! AJAJAJAJ, NU BöRJAR DET KäNNAS... SKA NOG SLUTA NU... JAG SKA FöRFLYTTAS TILL FöRLOSSNINGS SALEN NU....... HERREGUD VAD JAG äR NERVöS! DET äR JU ALLDELES FöR TIDIGT!!!!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Åh gumman! Har sett bilderna på pojkarna och dom är ju superfina! Va fort det måste ha gått efter att du skrev det här inlägget, fick ju dina bilder runt halv nio i morse... Hoppas att du mår bra och att allt gick bra med förlossningen. Tänker på dig ska du veta! Stora bamsekramar från mig och familjen! PS. Nu har ju Milo fått lite killar att leka med framöver också! Han kommer bli supernöjd!

2010-04-08 @ 09:31:55
Postat av: Donna

Åh jag sitter här å ryser. Gud vad spännande. Du behöver inte oroa dig, allt kommer att gå bra, bebisarna kanske redan är ute. Jag håller alla mina fingar å tår. Tänker på dig! Massa kramar

2010-04-08 @ 09:42:24
Postat av: Taru

Grattis till pojkarna! Hoppas allt gick bra & att ni mår bra. Kramar från oss!

2010-04-08 @ 09:50:06
Postat av: melina

Grattis Satu , jag hoppas allting gick bra och att pojkarna mår bra :)

Haha förstår inte hur du lyckades blogga medans allt det hände :).

2010-04-08 @ 11:05:58
URL: http://meelajna.blogg.se/
Postat av: Donna

Nu sitter jag här å ryser igen =) GRATTIS GUMMAN! Ser på din systers blogg att pojkarna kom imorse och att alla mår bra. Gud vad kul! Ta hand om dig och era nya familje medlemmar! Massa kramar

2010-04-08 @ 15:35:25
Postat av: Anonym

Hejsan, jag såg att du skrivit på familjeliv om råd. Mitt förlopp liknar ditt väldigt mycket. Åkte in för en kontroll i vecka 24 då läkarna upptäckte att jag var öppen 4 cm jag blev inlagd direkt och fick kortisonsprutor och bricanyl.

Jag låg i strikt sängläge i 5 dagar då jag succesivt öppnade mig lite varje dag. På dag 5 föddes min lilla flicka. Hon vägde då 700 gram. I dag är hon 1 år och utvecklas precis som hon ska. Hon har inga men från sin förtidiga födsel vad vi märkt av.



Jag önskar dig ett stort lycka till. Du ska se att det kommer gå alldeles utmärkt. Kram

2010-04-08 @ 16:17:14
Postat av: Liz

Hej!

Har ju varit lite oaktiv pa FL pa "Tvillingar i Majtraden", men sag att du hanvisade till din blogg. Gud sa spannande, jag onskar dig LYCKA TILL!! Hoppas att allt gar bra och att pojkarna kommer behova sa lite hjalp som mojligt nar dom ar fodda! Du ar ju i basta hander, otroligt att det gick sa fort nu och jag kan forsta hur chockad du maste ha varit over att bli inlagd!



Sjalv ar jag ju i vecka 32 nu, och skulle bli lika chockad om min lakare sagt i tisdags nar jag var dar for koll att du blir inlagd nu! Man vill ju att twinsen ska stanna inne sa lange som mojligt!



Ta hand om dig, vantar med spanning pa uppdatering! Stora styrkekramar och Lycka Till!!

Liz

Ps. Underbart sota flickor du har!!! :)

2010-04-08 @ 16:52:43
Postat av: Michelle

Oj vad spännande!

Du måste berätta hur det går! Håller tummarna! :)

2010-04-08 @ 19:39:43
URL: http://mammasnovalie.blogg.se/
Postat av: ☆ ☆ ☆Emma☆ ☆ ☆

läser igenom dina inlägg om gravidteten :)

2010-04-23 @ 11:11:11
URL: http://mammanemma.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback