Glass ute i "vårvädret"....

Idag var min mamma barnvakt åt syrrans barn Felicia & Dewin medans hon var på jobbet.
Dem kom hit med sina sparkcyklar och så lekte vi en stund på gården.
Vi köpte glass (vi trodde nog att det var vår) Men det är fortfarande kallt ute! Alla barnen var helt röda om näsorna och kinderna!
Men det var ändå skönt att få sitta ute en stund när solen tittade fram.

När Andres kommer hem så ska jag gå ner till undervåningen och rensa lite i tjejernas garderober och ta fram mjukliften till tvillingvagnen. (Den andra har vi beställt) Tänkte ta och titta lite på gamla kort också, det var så länge sen man tog fram dem...

Imorn är det dags för vår Huddinge vistelse igen. Flödet kollar dom denna vecka, så då ska vi nog ha med oss tjejerna, så får dem vänta utanför salarna. Det brukar gå ganska snabbt.
Jag tänkte ta upp några frågor om förlossningen också, det är så att jag är rädd att jag inte hinner komma fram till sjukhuset när allt väl sätts igång.
Vanessa föddes ju redan i vecka 34, vattnet gick på morgonen, ca 5-6 timmar senare kom första riktiga värken och efter första värken så tog det bara ca. en timme tills hon var ute, dom gav mig bara två alvedon och sa att jag har förvärkar.... Mm... Barnmorskan Åsa sa till mig på inskrivingen denna graviditet att jag och Andres borde lära oss hur man gör när man ska föda hemma, för det kan ju bli bråttom, och då är det bra att veta hur man gör om barnet kommer innan man har hunnit till sjukhuset.
MEN- Nu är det tvillingar och allting blir så mycket mer komplicerat, så det är INTE att rekomendera att man föder hemma. Det finns en massa risker kring förlossning under tvilling graviditet. Så vad gör man??
Ska prata med dem imorn för att se vad dem tycker...

Idag kommer äntligen Desperate housewifes! =) Nu ska jag gå och leka med tjejerna! Chao!


Kommentarer
Postat av: Anonym

http://adventurebuggycompany.com/quadbuggy.htm vagn till dej

2010-04-07 @ 16:19:21
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback