Falskt alarm....

Nope, inget hemgång ännu... Blev faktiskt lite besviken. Jag ville så gärna!!!

Tidigast på måndag ska dom ta upp det igen, för då är pojkarna v 33+0, och det är då
hemvården tar emot barn- inte tidigare.
Pojkarna mår jätte bra ju, dom kämpar på och är jätte duktiga med alla framsteg. Jag kan inte se något hinder för oss från att åka hem. Sköterskan sa att dom är så små fortfarande, men vaddå, tror dom att dom kommer att växa sig större här än vad dom skulle göra hemma?
Och det är inte direkt så att vi har behövt läkarna när vi är här.
Dom sa det själva också- vi sköter ALLTING själva. Ber aldrig om hjälp.
Det enda dom gör är att komma in och tar tempen och kommer in med vitaminerna till pojkarna, som VI ger. (Kalcium,Protorik och något annat)

Varför håller dom oss kvar? För att det ska se bra ut på papper?
Jag lovar- om jag hade den minsta lilla oron att vi inte klarar oss hemma, eller om jag var orolig för pojkarnas välbefinnande, så skulle jag stanna här. Men allting är bra. Dom är små, men dom växer nog hemma också??
 
Blir så jäkla less på allting... Om vi inte blir utskriva på måndag, så ska ja ta med mig pojkarna ut, och springa hem. Hahaha, den tanken låter allt mer lockande just nu. Here we are, just minding our own business.
Inte en enda sköterska har kommit in och gjort annat än tempat. What´s the point of beeing here, egentligen?

Blir så ledsen varje gång det är dags att säga hejdå til flickorna. Känns som att jag gör dem mer och mer besvikna dag för dag. Dom får förhoppningar att dom får vara med sin mamma nu, och några timmar senare är det dags att gå igen- UTAN mamma. Jag hatar att se hennes vackra ögon tåras och hennes dock-ansikte så ledsen...
Snart kan hon inte känna nån tillit för mig alls. Jag hoppas, hoppas sååå innerligt att hon inte känner sig övergiven av mig. Men jag ser besvikelsen i hennes ögon varje dag det är dags att säga hejdå. Och jag hatar det.
Jag LOVAR att när jag kommer hem, så ska jag ALDRIG lämna dem igen!
Jag vill aldrig gå igenom det här igen, att vara ifrån dem man älskar...
Vanessa är liten, hon förstår inte. Hon blir alltid så glad när hon ser mig. Mammas Enkeli...
Jag önskar att jag var där för dem... Innan det har blivit en alldeles för stor skada i Nicoles hjärta.

Fast sen på kvällen när vi pratar med varandra, så är hon glad. Hon har vant sig att jag är borta.

Kommentarer
Postat av: Sara

Åååå vännen... jag lider verkligen med dig. Kan tänka mig att man ngn.stans ändå börjat förbereda sig på att packa och åka hem. Du ska se att det blir så snart. Usch å fy vad jag tycker synd om dig när du måste slitas fr. dina döttrar också, jobbigt att vara ifrån de små liven men snart... hang in there.



Tänker på er å skickar en styrkekram så ska du se att ni snart är hela familjen hemma igen.



Kraaam

2010-04-22 @ 18:57:06
URL: http://novismamma.bloggagratis.se
Postat av: Karolina Nordling

Det är deras jäv..principer det handlar om..de går efter allt som står i papprerna utan att ta hänsyn till individen eller individerna...

Och jag vet att det är jobbigt utan tjejerna men när du väl kommmer hem så kommer Nicole att glömma bort allt det här. Pusu beso , Snart så...

2010-04-22 @ 19:08:37
URL: http://www.karolinanordling.com
Postat av: Nathalie

Hej vännen! Jag hoppas verkligen att ni får komma hem snart! Hela familjen samlad i soffan=) Och jag tror inte du behöver oroa dig för Nicole, hon är så liten så jag tror att hon inte tänker bakåt eller framåt i tiden. Självklart blir både hon och du ledsna när ni lämnar varandra men efter en stund har hon annat att tänka på=) När ni är hemma så kommer hon inte tro att du kommer lämna henne. Men jag förstår att du tänker så. Jag håller tummarna för att ni kommer hem nästa vecka! Kramar

2010-04-22 @ 19:20:35
URL: http://albinsmamma.bloggsida.se/
Postat av: Anonym

det gör det nog för barnens bästa

2010-04-22 @ 23:59:29
Postat av: Anonym

Kan tro du är besviken :( Man vill ju så gärna he till sin familj.



Man klarar sina barn hemma alltid oroa man sig ringer man ju in. Håller med dig!



Jag födde vecka 36 fick stanna 3 dagar de ville ha mej inne mer men jag sa jag vill hem nu , jag har fler barn hemma & en familj jag vill träffa, blir de komnpliakltioner ringer jag ...de bara jaja , men liksom mitt liv , jag har barn sen innan vet hur de funka.



2010-04-23 @ 07:18:18
URL: http://mammanemma.blogg.se/
Postat av: Anna med 4 prematurer.

jag förstår din känsla. samma känsla jag hade nu senast med Theo. Ehm, men som jag uppfatta det r tvillingar en annan 5a. Så jag tror att de håller kvar er av en orsak. Tvillingar har ju delat på det mesta i magen o sedan om jag förstått ännu mer så ligger tvillingarna lite "efter"..dvs om ni r i v.33 nu så är tvillingarna bara i v.31...just för att de r tvillingar



Delade rum med en kvinna med tvillingar o hon fick barn i v30 o 2 veckor efter att jag åkt hem släppte de henne o då var hennes bebbar i v.34-35. hon låg på familjeavdelning rätt så länge

2010-04-23 @ 08:07:37
Postat av: Erica

Förstår att det känns tungt gumman, MEN ni kommer att komma hem snart. Tycker det känns tryggt ändå att ni får vara kvar ett tag (du kanske inte vill höra det) men dom är MYCKET infektion känsliga när dom är så små och det har med vikten att göra.. så därför är det positivt så länge dom kna stanna där.. för då kommer dom att att klara sig bättre undan infektioner när dom kommer hem. Lita på mig gumman.. jag har varit med om det. Sen är det så att det tar ett par veckor innan dom har vant sig vid livet här ute, så det kan hända saker ävne om det inte behöver hända, men det kan hända.. och då är det tryggt att vara på sjukhuset. Så lita på läkarna att dom gör det rätta, eftersom dom är hellre lite för försiktigt än att bara släppa iväg er, med tanke på allt hemskt som hänt sista tiden med förtidigt födda barn. Jag förstår att det måste kännas som ett helvete att vara ifrån dina små tjejer, usch :-( men snart kommer ni att vara samlade igen och då kommer du att glömma denna tid som ni tillbringat ifrån varandra. . Första tiden med syskon hemma är nog ändå ganska påfrestande för dom små, med tanke på att dom har äldre syskon som bär på infektioner och liknande.. märkte att det var svårt att hålla ALva från Tor första tiden och han blev jätte förkyld. En liten förkylning på små killarna KAN bli mycket värre än för ett barn som är född i "normal" tid. Skickar tusen styrkekramar! Snart kommer ni hem!

2010-04-23 @ 13:18:56
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tråkigt att ni inte kunde åka hem än, men de blir nog snart, där vi var så sa de att man inte fick åka hem förräns i v35 så ni har tur om det är v33 :) Vi var på sjukhuset i 2 veckor drygt efter att de fötts o på slutet var de väldigt segt. De fick vara utan övervakning i 2 dagar innan vi åkte hem.

Har pojkarna fortfarande övervakning eller har de tagit bort dem?

Kram

2010-04-23 @ 16:12:52
URL: http://fluffin.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback