Ännu en dag har gått...

Ännu en dag har gått, och pojkarna är en dag äldre
Idag har det tagits PKU- prover på båda två, men som tur är slapp dom bli stuckna, för när dom tog bort deras infarts sprutor på foten och handen, så ran det till så mycket blod som dom behövde. det var väldigt skönt, för dom är helt blåa av alla stickningar! Och ännu skönare att dom blev av med sina nålar nu! 

Idag har Andres varit här hela dagen med Prinsessorna. Vi har lekt ute i korridoren , där dem har satt dit en liten lekställning, och så har vi fikat och gått runt lite. Var 3:dje timme har någon av oss gått in till pojkarna och gett dom mat. Andres föräldrar och bror Oscar har varit och hälsat på också, jätte roligt! Jag fick en ask "Paradis" choklad som jag tänkte äta lite ur när jag har matat pojkarna. sen blir det dags att lägga sig någorlunda tidigt idag (ska iaf försöka) för jag är jätte trött... Ögonen ser helt hemska och slutkörda ut.


Vanessa äter sin glass!

Nicole och Pappa kör med sina konster!

Nicole visar hur Vanessas kända min ser ut. Visst gör hon det bra?


Busfröet

Jag med prinsessorna

Tapu, tapu pullaa....

Abuelo, Abuela & Oscar på besök


Det var en lyckad dag idag. När det var dags att säga hejdå för dagen gick det lite bättre.
Vi bestämde oss för att det var enklare för oss alla att jag går först. Jag pussade, kramade, sa hejdå och ses imorgon, och att jag älskar dem, och så gick jag in. Nukke grät, men inte så hjärtskärande som igår. Och några minuter efter att dom hade gått så ringde Andres och sa att hon var lugn. Då kändes det mycket bättre för mig också.
Han säger att hon kommer ihåg mig lite då och då där hemma, och då ropar hon alltid: "Mammalle" vilket betyder "till Mamma" på finska. Det är ändå alltidsvårt at säga hejdå.
Hon förstår ju inte varför jag måste stanna kvar, varför jag inte kommer hem med dom.
Vanessa bara skrattade när jag pussade på henne, hon har fått en ny liten jätte söt docka från Pappa som hon gillar att ha med sig.

Så har ännu en dag gått mot vårt mål- att komma hem. Hela familjen.

Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Fina bilder, vilken fin bild på Nicole när hon härmar sin syster..hihi modellen..

2010-04-10 @ 21:58:35
URL: http://www.karolinanordling.com
Postat av: Nathalie

Va skönt att det gick lättare för er idag. Förstår er allihopa att det är jobbigt att inte vara tillsammans. Bara att kämpa på. Kramar

2010-04-10 @ 22:25:04
URL: http://albinsmamma.bloggsida.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback