S V A R

Halloj!
Nu blev det dags att svara på frågor igen, och ge er läsare lite feedback också
Och jag vill tacka än en gång för alla kommentarer, jag blir jätte glad att se att ni orkar ta er tid att kika in och ge mig lite livstecken!

Josefine
om Torsdag- Promenad till Handen och middag på THAI:
Hejsan, Ni kanner inte mig. men jag sokte pa sidovagnar pa google, och en bild pa dina barn kom upp. Jatte fin familj du har. Jag villa fraga vart du kopt den dar sidovagnen (manga som har samma fraga!). Jag har sokt overallt, men hittar aldrig nagot liknande. Tips av dig skulle vara jatte snallt.
Mvh, Josefine
SVAR: Hej, och tack! Sidovagnen heter BuggyPod och jag beställde min från Finland. Jag kan kika runt och se om jag hittar den igen! ;)

-Santsu- om Sommar längtan:
Hei! Voiko sulle kirjoittaa tänne suomeksi?
Teillä on kyllä niiiin suloiset lapset,ihania!
Tytöt on kuvan kauniita,molemmat!
Terkut Suomesta!
SVAR: Tottakai voit kirjoittaa suomeksi! Kiitos kommentarristasi :) Mitä sulle kuuluu? =)

Mika
om Sommar längtan:
Hej!
Råkade ramla in på din blogg och gud vad facinerad jag är över erat liv!! Så himla mysigt det verkar med så många små! :) Säkert mycket jobb också.. Jag som har världens beslutsångest om vi ska skaffa nr 2 nu eller vänta ett tag, lilleman är ju bara fem månader nu. Beundrar er verkligen!
SVAR: Tackar, tackar! Jodå, visst är det mycket jobb, men så himla roligt också! Hur gammal är ditt andra barn?
kramar

Kicki
om Öroninfektion:
Usch då! Stackars Nicole! Jag hade öroninflammation jätteofta när jag var liten och jag vet också hur jäkla ont det gör, har haft det ett par gånger som vuxen också men nu var det ett tag sedan, peppar peppar... Det jag har märkt är att Alvedon funkar dåligt vid öroninflammation, det har blivit mycket bättre när man har kombinerat det med Ipren också. Hoppas barnen kryar på sig snabbt nu så ni får vara friska allihopa!
Kram från Kicki
SVAR: Jag hittade inte flytande Ipren, finns det sånt?? =)
Tack för krya på hälsningarna, det värmer!

Maria om Allmän Förskola??:
Jag tycker absolut att du ska låta henne gå på allmän förskola och inte bara för att jag jobbar på förskola utan för att det kommer en gräns hemma då man inte kan stimulera sitt barn så mycket som de behöver....
O jag vet att du är en helt underbar Mamma och gör allt för dina barn, men tror att både du och nicole skulle må bra av det! Men gör det som känns rätt.
Bara fråga om du har funderingar kring förskola och barnens lärande! ;)
Kram/Maria....
SVAR: Jag vet, och jag känner att jag inte hinner vara så pedagogisk som jag hade velat... Vilken dagis jobbar du på? var det Tallen? Har du hört något om dagiset som ligger här närmast oss, tror den heter Kastanjen?
Kan man välja att ha 5 timmar 3 dagar i vecka istället?
Hur gör dom med barn som inte sover på dagis? Har hört att dom måste komma olika tider då?
Hehe, där kom det några frågor iaf, hoppas du orkar svara ;)Kramar!

Mummu
om Allmän Förskola??:
Satu lysna på ditt hjärta.. o gör sen hur du vill. Jag tror att det skulle vara bra för Nicole att börja där, ta den närmaste,och det är ju inget måste,så om det inte går så ,har ni allafall brövat.Vi hjälper dig så mycket som vi kan, med lämning, o hämtning, det vet du.Älskar dig. :))
SVAR: Jag vet det kära Mamma, jag älskar er!

Karolina Nordling
om Allmän Förskola??:
Jag tror det skulle vara bra för Nicole faktiskt! Hon blir lite mer självständig också (inte bara mammalle) :) Det är ju så få timmar så du ska absolut inte ha dåligt samvete! Träffa mer andra barn ;)
SVAR: Tell me about it....

Jennie, Helena, Anna med 4 prematurer, Taru och prinsessorna  om Allmän Förskola??:
SVAR: Tack så hjärtligt av all feedback jag fått av er! Ska fundera riktigt starkt vad som är bäst för Nicole och ta beslutet imorn...  U are the best!

P.S Helena, såg ditt mail först nu, skorna var ju jätte söta!!!! Ska kolla om jag hittar dom här nånstans, TACK för tipset gulliga du!!!

Nu ska jag tacka för mig och ta och lägga mig.
Imorgon ska vi till BVC, Solstrålarna ska mätas och vägas, och Vanessa ska få sin 18 månaders spruta.
Blää för det.

God Natt!


Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :) Tävla & vinn Nallepuh skal till Iphone 4!

jja det är ju så roligt med barnkläder! Vi tog en omgång i helgen och nästa omgång ( Felicia behöver ytterkläder) blir till helgen när barnbidraget kommit :)

2011-03-15 @ 06:03:15
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Åsa

Tack söta du =) Men jag har ju fortfarande 20 kg kvar till min vikt jag hade innan jag blev gravid med grabbarna...

Plus ett par kilo till innan jag får kan få min op på magen ..



Kram och ha en fin dag ..



Plus att jag vill se Wedding bilder ;)

2011-03-15 @ 10:38:31
URL: http://tvaflickortvapojkar.blogg.se/
Postat av: Kicki

Hej!

Flytande Ipren är tydligen helt slut i hela landet, Tiina hade behov av det när Nea och Max var sjuka men det var helt slut. Jag rådde henne att ge Ipren i suppositorier istället men det är ju lite upp till var och en vad man vill ge. Med Noa har jag varit tvungen att ge supp när jag gett smärtstillande för han har totalvägrat flytande eller tabletter, det var helt omöjligt att ge honom... Supp är ju också bra för det hjälper mycket snabbare än tablett eller flytande så jag har bara bra erfarenheter av supp.

Kram

2011-03-15 @ 14:40:48
Postat av: Helen

Hej! det finns flytande ipren som smakar apelsin,Mina killar säger det är godis medicin.Det är den lättaste medicinen att få i dom,dom vill inte ha supp.Jag har fått tre killar på 2,5 år.så jag Tycker det är roligt att läsa din blogg för att du också har barn tätt mvh Helen

2011-03-15 @ 21:30:31
Postat av: -Santsu-

Kiitos vastauksestasi!

Tänne Suomeen kuuluu hyvää,vaikka kovasti jo odotellaan kunnon kevättä ja kesää :).

5 lapsen kanssa olisi niin paljon helpompaa lähteä ulos kun olisi kesä. No,sinä sen varmasti hyvin tiedätkin kun sinullakin monta pientä lasta.

Minullakinon kaksos pojat,he ovat jo kohta 3 vuotiaita.

Mukavaa kevään jatkoa teille!

Ja hei,ihana äiti sinulla. Ihana ja hyvin kadehdittava suhde teillä. Kyllä mummuille pitäisi antaa suuren suuri lahja siitä miten he aina auttavat ja ovat läsnä lapsenlapsille.

2011-03-16 @ 10:44:17
Postat av: mummu

Satu sano Santsulle joka kirjotti sun bloggiin ,että tulin tosi iloseksi mitä hän kirjotti minusta.On tosi kiva kun ihmiset tykkää että meillä on hyvät välit.Kiitos santsu, se lämmitti.:))

2011-03-17 @ 18:50:56
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback