Ståbräda & första besöket

Idag gick jag och barnen, Emma, samt syrran & Dewin hem till Mummu och Puua för en fika. Innan vi gick så fixade Andres stå rädan till Olivias vagn, och det funkade superbra! Är jätte nöjd!

Nu kan jag ha Olivia i vagnen, en grabb i ståbrädan, tjejerna på varsin sida av vagnen och en grabb i handen. Peace of cake!

Detta var Olivias FÖRSTA besök hemma hos Mummu och Puua, hon kommer att ha riktigt många roliga stunder där, precis som resten av barnen har.
Såklart sov Törnrosa sig igenom hela vistelsen, även fast Mummu och moster gosade och pussade på henne riktigt mycket.

Nu när barnen sover så ska vi passa på att kolla på film- "Life happens"

Ha det bra allihopa!
XOXO


Kommentarer
Postat av: Ann

Hej

Verkar som ni haft en fantastik dag idag :) tråkigt att läsa att eran komun inte skottar på lekplatserna ? Kanske kan ni ringa och klaga ? Vem vill ha barn som inte kan gå ut under 4 mån varje år :( jösses man kan ju bli rädd för mindre ;)

Själva har vi haft en lugn dag idag med städning och en tur till Ikea ( älskar deras lekland ;) ) men lite pinsamt när dom säger välkommen tillbaka ;) haha men kostar inget och vi får en lugn fila medan barnen leker :) en regnig grå dag hade gärna bytt till mig lite snö från er ;)

Hej hopp !!

2013-01-05 @ 21:49:37
URL: http://Www.fillingarna.bloggagratis.se
Postat av: Olivia

Kan du inte lägga ut bilder på alla barnen i samma ålder så man kan se likheterna mellan de mer, i den åldern :) Gillar verkligen din blogg

2013-01-05 @ 22:07:04
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback