Utvecklingssamtal och snoppdoktorn

Häromdagen hade Nicole utvecklingssamtal på dagis. (Ja, jag kallar det fortfarande för dagis)
Hennes "fröken" Merja berättade hur det går för våran lilla Prinsessa på dagis och visade oss många av hennes mååånga teckningar och målningar som hon gjort.
Hon berättade att Nicole är jätte snäll och omtänksam. Hon har börjat ta för sig mycket mer och börjat berätta saker själv och babblar med sina kompisar. Hon är inte den som hörs eller syns så mycket, hon tycker om att iakta först och se vad dom andra gör, och hon är även blyg och försiktig med nya utmaningar.
Det går jätte bra med henne och hon verkar känna sig trygg.
Våran docka!

Snart börjar hon sitt sommarlov, bara ca. 3 veckor kvar... Och när hon börjar så ska även lillsyrran Vanessa börja där =) Ska bli väldigt spännande, speciellt för Bessa!


I torsdags efter att jag lämnat Nicole på dagis så kom Mummu & Puua och hämtade oss med bilen och så åkte vi till BVC där Danilo hade läkartid. Kvinnan skulle bara ta en titt på hans privata delar, eftersom han klagat på att han har haft ont där förut, det visade sig att huden satt fast lite så vi fick nån kortison salva utskrivet.
Min lille pojke satt så fint där på stolen, men när det var dags att ta av han byxorna och blöjan så sa han "Nej du" och försökte dra upp byxorna igen. Typ "Hello, i dont even know your name!"

När vi gic ut till väntrummet där resten av gänget väntade kom läkaren efter och skulle ge bokmärke till lillprinsen. Vad hon inte märkte var att det var Jonathan som var där och skulle ta, haha... Alla fick egna till slut;)

tack för skjutsen Mummu & puua, annars hade vi aldrig hunnit!


Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Haha va roligt, nej du! Kom inte och lura honom haha...

2012-05-12 @ 22:06:13
URL: http://Www.karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback