Söndag kväll

Halloj!
Helgen börjar lida mot sitt slut, imorgon är det måndag då det är dags för barnen att gå till förskolan och Andres till jobbet. Jag har lite grejer jag borde styra upp med imorn också, tänkte på det när jag låg inne på förlossningen den där natten, att jag hann ju inte göra klart det jag ville innan bebis kommer. Och imorgon har jag också nått mitt MÅL i denna graviditet, vilket är att komma till vecka 35 + 0 !!!  Nu kan jag känna mig lugn, pusta ut.
 
Tack förresten för all er omtanke!  Jag mår bra nu, inga fler onda förvärkar, men en massa sammandragningar bara. När sammandragningarna började komma då natten till lördag så tänkte jag ta ett bad, det sägs ju lindra det, men jag vågade inte. Tänk om vattnet hade gått där och jag inte hade märkt av nånting?
Men jag tänkte att om det blir så igen, så ska jag hoppa i. Men tänk om vattnet går!?? Just i det läget brukar det ju sen gå ganska snabbt för mig...  Men samtidigt är det inte kul att åka in igen för ett "falskt alarm" heller... Hmm, what to do, what to do...
 
Idag har vi vart ute på vift, vi åkte till Farsta för att kolla lite klappar, men det är svårt när man har småttingarna med sig, allt tar mycket längre tid och man måste planera in hur man ska göra så att dom inte märker att man ska köpa klappar, men det brukar vi vara bra på .
 
Dom hade ett tomteland där i Farsta där barnen fick pyssla, och dom fick även gratis pepparkakor och sockervadd och det bästa var nog att Jultomten var där. Jonathan var det första som ställde sig där på scen med honom när han satte sig (<---- allt för att få en godisbit) tätt följt av syrran Vanessa som också meddelade vad hon önskade sig i julklapp- Smink.
Danilo gick fram lite motvilligt, men han var så sugen på godiset.. och Nicole gömde sig bakom mig hela tiden. Som tur var norpade Danilo med sig ett till henne också.
 
Tjejerna pysslar lite...
 
Santa is in the house!
 
Modige Jonathan!
 
Alltid lika tuffa Vanessa
 
...Lite blyga Danilo....
 
Me and my Baby Dolls (varför sa ingen att min tröja var sådär genomskinlig!??)
 
Gänget utanför leksaksaffären Lekia
 
"Får man nån mat på det här stället?"
 
"Jag ocksshå!" sa Danilo när jag tog kortet ovan, och lilla linslusen Vanessa ville också vara med.
 
 
Vi hittade lite julklappar, måste slå in allt imorgon så har man det gjort.
Köpte även lite grejer till bebis, jag visar er det imorgon!
 
Nu ska jag ta papper och penna och skriva in era gissningar på "Baby-Quiz" som dyker upp här imorgon.
You know the drill- gissa på vilket datum ni tror bebisen kommer .
 
Kramar till er alla!

Kommentarer
Postat av: Emma

Ängelholm i skåne bor vi o ni?

2012-12-09 @ 21:39:59
URL: http://www.mammatillbenjamin.blogg.se
Postat av: Sandra P

Har ni valt något namn till det kommande barnet?

2012-12-09 @ 22:33:27
URL: http://sandra-omsandrasliv.blogspot.se/
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Tack tack! Fina bilder på er med :-)

2012-12-09 @ 23:00:43
URL: http://madelein.se/
Postat av: mia

;) hej!!

åå vilka fina härliga bilder och mycket du gjort, jag vet hur det är att åka och köpa klappar till barnen och dom är med, väldigt svårt måste jag säga.
jag har ju 3 som är äldre är sonen sebbe 23, fredrik 19 och dottern sabina 17,och dom 2 älsta bor inte hemma och dottern är mer hos sin pojkvän då..
men hon brukar hjälpa till i bland när hon kan men det är inte så offta..
så det är att ta med dom små som är bara pojkar, hampus 9, tim 8 och simon 7 år.

ha det så gött många jätte kramar / mia ;) ;)

2012-12-09 @ 23:32:42
URL: http://miasolrosenmaria.bloggplatsen.se
Postat av: jannice

så fin du är å härligt att du snart ska bli mamma till ditt femte barn! Drömmer du om en stor familj? :) Kram

2012-12-10 @ 00:32:24
URL: http://lovebyjannicelindell.blogspot.com
Postat av: Helena H

Kolla Vanessas stil på bilden med dig o barnen. Hihi. :) Så kul tjej det där. :)

2012-12-10 @ 01:04:42
Postat av: Liz

Skont att hora att du mar battre och att det var falskt alarm. Men det ar nog troligen ganska nara nu antar jag da det som du sager brukar handa fort. Jag gissar pa att det satter igang ordentligt pa kvallen den 13 December. Efter luciafirande med barnen pa dagis, jakt och stress, pulsa och ga i snon, eventuellt bara pa nagra barn som ramlar i snodrivorna....det kan alltid satta igang det! Dessutom hoppas jag att lillan inte ska behova komma precis i juldagarna. Julafton borde ni ju redan vara hemma och skont for resten av familjen om ni kunde vara hemma ordentligt da. Trakigt att inte ha varken mamma eller pappa dar kanske nar tomten ska komma. Dessutom ar det ju inte sa kul for barn att fylla ar just vid jul, da det ar sa mycket med jul/julklappar/jullov (ingen har tid att komma pa framtida kalas..). Nej, sa jag hoppas att on kommer tidigare om hon nu inte vill vanta till januari, men det ser det inte ut som.

Sa igen, den 13 pa kvallen eller natt/tidig morgon den 14, beroende pa hur fort det gar!

Nar det hander - stort lycka till och stor styrkekram!!!

Postat av: Carro

Men vilka härliga bilder!!!
Ni har så otroligt fina barn och du strålar verkligen som gravid :) Klänningen var nog inte så genomskinlig egentligen, kamerablixtrar brukar kunna få till det sådär ändå ;) Snygg är du i alla fall :)
Bebisen... den kommer nog den 5e januari tror jag, även om du har fött tidigare med de andra barnen.
Hoppas ni har en bra start på veckan
Kram kram

2012-12-10 @ 08:46:31
URL: http://www.carrosfmf.blogspot.se
Postat av: Emma

ibland är han jätte lik storebror o ibland inte. fast hade varit lite konstigt om han inte vore lik då dem har samma pappa ju:)

Hur mår du och magen?

2012-12-10 @ 09:29:21
URL: http://www.mammatillbenjamin.blogg.se
Postat av: Madeleine

vilka fina bilder!

kram från madde

2012-12-10 @ 09:39:18
URL: http://madeleine82.blogg.se
Postat av: Madeleine

tack :-)
skönt du har kommit så långt nu som 35+0.

ha en bra dag! kramiz från madde

2012-12-10 @ 09:43:29
URL: http://madeleine82.blogg.se
Postat av: Nataliie

Hej hej, klicka mej in här för första gången. Gud vilken härlig blogg du har. Ni verkar verkligen ha det mysigt med dom små :) Själv har ja två stycken döttrar, o har fullt upp, hur hinner du med att ge alla uppmärksamhet ? Hehe.

2012-12-10 @ 09:57:25
URL: http://mejodejs.blogg.se
Postat av: Angelica

Hittade till din blogg genom ditt gästinlägg på Mirkas blogg, elvabarnsmamman. Ville bara säga hej ochvilken fin familj du har! Dina barn är ju födda väldigt tätt, måste vara kul! Undrar lite hur vardagen fungerar? Har själv två barn men skulle absolut kunna tänka mig fler... Tänker då på hur skillnaden är mellan två och tre barn, blir orolig för att jag inte ska kunna räcka till. Förstår ju att det är olika för alla familjer men ändå intressant att höra hur andra upplever det!

Stort lycka till med bebis i magen! Kommer vara här inne och följa er:)

2012-12-10 @ 11:16:35
Postat av: Karin

Tack för ditt avtryck i min blogg! Jag håller tummarna nu för att det blir så bra som möjligt för er när lillan ska titta ut. Blev själv nästan inlagd i v 28 med min yngste, men de lyckades stoppa det med bricanyl. Kommer definitivt att fortsätta kika in här. Lycka till!

2012-12-10 @ 11:42:58
URL: http://lararmamman.blogg.se
Postat av: Agneta

Kul med din kommentar hos mig. Och självklart delar man med sig av sina erfarenheter. Allrahelst då jag har en sådan specielll födelsedag som julafton! Hoppas allt är bra hos er! Vi var och firade vårt lilla barnbarn som var så nyfiken på världen att hon valde att komma ett år för tidigt :-) Alltså hon var beräknad till 13 januari precis som er lilla. Men valde att komma redan 11 december för två år sedan.

2012-12-10 @ 11:53:29
URL: http://farmormormora.blogspot.se/
Postat av: Marika Saarenpää

Kikar in och önskar dig en fortsatt bra dag :)

2012-12-10 @ 12:01:51
URL: http://katrimarika.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej! Wilma kom ju 35+5 och vägde 2305 och var 44 cm lång, Oliwer kom 34+5 och vägde 2545 och var 48 lång, att jag fött för tidigt beror på att jag har för kort livmodertapp. Med Wilma öppnade jag mig i tysthet och åkte in i v.32 och var då öppen 3-4 cm men lyckades hålla inne henne ett par veckor till, med Oliwer upptäckte dom i v.26 att livmodertappen förkortats från 35 mm till 21 mm och blev då sängliggande sen var de lugnt fram tills vattnet givk i v 34+3 och blev sen igångsatt. Sen i våras fick jag ta bort cellförändringar vilket nu gör att livmodertappen är ÄNNU kortare vilket inte är till en fördel för min del.. Men som läkaren sa så kan ärrvävnaden göra att den håller ihop bättre och så behandlingen med progresteron så det är bara att hålla tummarna att de inte blir allt för tidigt. Hur kommer de sig att du fött för tidigt? kram Hanna

2012-12-10 @ 12:21:04
URL: http://3kottar.blogspot.com
Postat av: BusinessBird

Hitta julklapparna är ju det svåra. Bara det lätta kvar att slå in dem, om man tar tag i det vill säga.. ;-)

2012-12-10 @ 13:04:39
URL: http://vivelafrance.blogg.se/
Postat av: kristin

idag fyller jag år :) hihi

2012-12-10 @ 13:16:48
URL: http://vackrasol.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback