"Robbans" och Fittja

Efter Tom Tits igår var vi vrålhungriga och åkte till "Robbans pizzeria", ni vet, där dom har de där enorma pizzorna. Jag skojar verkligen inte, dom är jätte stora! Försökte ta en bra bild som visar hur stora de verkligen är, men ingen bild gör dom rättvisa. Här ser ni iaf att dom har tallrikarna på brickor, och pizzan täcker hela dom också:


Dom är inte bara stora, dom är jätte goda också.
Därifrån åkte vi till Fittja för att hälsa på hos Andres föräldrar. Dom höll på att baka bröd så det blev vi bjudna på också, jätte gott!

Tjejerna fick hjälpa till att baka innan dom började rita

Danilo var en tuffing när han skulle jaga lilla Chirusa (yorkshireterrier) överallt, men han var inte alls lika tuff när farbror Oscar dök upp med enorma Stella. (bullmastiff)
Men till slut vågade dom mata henne med kakor! ;)

Sen hämtade kusin Emilio några hamster marsvin också (dom bor ju grannar), så barnen matade dom med knäckebröd. Danilo lyfte upp dom helt orädd. Själv är jag lite rädd för gnagare... När jag var liten så hade jag och syrran små guldhamstrar som bet mig nästan rakt igenom tummen, efter det vill jag helst inte gå nära...

Tack för allt fam. Gonzalez!
Alltid lika mysigt att komma hem till er, man känner sig alltid så välkommen!


Kommentarer
Postat av: Isabell

Roligt när barnen får träffa djur! Men det är marsvin ni träffade...lite ot men min granne har en flicka som är 7 år hon och hennes kusin har två marsvin två st har dött till följd av att barnen hållt i dom och djuret hoppat till barnet blivit rädd och marsvinet bryttit ryggen det krävs väldigt ltie för att dom ska råka illa ut så har noga uppsikt och låt inte barnen lyfta dom. olyckan är snabbt framme.

2012-04-15 @ 21:03:27
Postat av: Jozzan

Det där är ju marsvin :) ;)

2012-04-15 @ 21:13:54
URL: http://mrsdahl.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback