Dagbok

Alla är i sängs nu, så här hemma är det tyst och lungt... det behövs! Alla vi tog en sovmorgon idag och vaknade 9.20- wohhooo! Försökte mig på vila också efter att vi gungat och ätit lunch, ni vet, det där med rutinerna? Tjena.
Jo, det gick superbra med Jonathan, Danilo & Vanessa, men Nicole var inte med på noterna. Jag satt uppe och ringde försäkringskassan och hade 417 pers före mig i kön (!!!!?) och väntetiden var på 38 minuter, så jag bad om att få bli uppringd istället och försökte hålla mig vaken... Nicole fick komma och lägga sig bredvid mig, för annars hade hon väckt Bessa också... Efter 40 min ringde telefonen, och när jag svarade så var det ingen där! Jag trodde att dem skulle göra ett nytt försök, men icke. Så vi försökte sova igen. Nicole bökade runt och sjöng varenda låt hon kunde komma på medans jag låtsades sova. Sen när hon blev tyst och höll på att somna så ringer dem från försökringskassan, de jävlarna! Efter 1 ½ timme! Men vi löste frågorna jag hade, och pengarna är på G. Det var för sent att få Nicole att somna... Hon började pilla och dra i mina fransar och pratade en massa goja. Typiskt nog vaknade Vanessa, så hon hörde ju att Andres som precis kommit hem från träningen hämtade upp henne...
Jag försökte fortfarande låtsas att jag sov, men hon var så glad när hon satt där på sängen och ropade på sin pappa och Bessa att jag var tvungen att gå upp med henne.
Så idag har inte Nicole sovit ett dugg.

Imorgon ska vi till Huddinge för pojkarnas 2 månaders kontroll.  (ja, jag skrev rätt)
Dom är ju 4 månader nu, men i utvecklingen räknar dom med att pojkarna är 2 månader. Ska bli jätte spännande att se hur mycket dom väger nu, för det var länge sen vi var och vägde dom sist.

Känns bra att skriva av sig varje dag lite grann. Jag har skrivit dagbok sen jag var liten, och när vi började försöka bli gravida började jag skriva en sorts "bok", och det har jag hållt på med under graviditeten och fram tills att jag började blogga. Det är barnens böcker. På samma sätt som den här bloggen är för barnen. Min dagbok.
Det blir nog jätte roligt för dem att komma in och läsa detta när dem blir äldre. Jag hade önskat att jag hade haft en dagbok om min egen uppväxt dokumenterat nånstans med en massa bilder och text. Hade inte ni?
Jag uppskattar verkligen och tycker att det är jätte kul att så många vill följa oss på vår vardag och tar sig tid att läsa och skicka kommentarer. Så TACK!

Nähep, nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen...

P.S -Puua, onko sulla sormi kipee kun ett kirjota kommentarer???

Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Hoppas allt går bra imorgon .. Ja de har ju vuxit lite... Miss you

2010-08-24 @ 23:09:15
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Louise

Hej på er:) har följt er blogg en tid nu utan att kommentera, men nu orkar jag inte hålla mig längre ;)

Varifrån Finland e dina föräldrar? Hur kommer det sig att ni flyttade till Sverige?



Terveisiä Pohjanmaalta :)

2010-08-25 @ 07:16:48
Postat av: Erica

Det har blivit allt svårare att få alva att sova på dagen oxå.. funderar själv på om det är dags att sluta sova på dagen? Men hon sover bäst ute ivagnen.. förstår om det blir svårt för dig när du har 4 barn som ska sova... hmm.. Hoppas ni hittar någon rutin som funkar. Våra gör inte det ännu ;-). Tor har somnat bredvid Alva i vagnen i bland.. men inte alltid. Jag har oxå alltid skrivit dagbok sen jag var liten. Det är så skönt med bloggen, för min egen skull och för anhörigas som kan följa vår vardag. Kramar

2010-08-25 @ 07:48:34
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: angelica

hej!!!

hoppas killarna växer som de ska. ser så ut??!!

men maila mig ditt nummer!

tappade ju min min lur på semestern...

[email protected]

jag vet vad det blir på finska.. hehe,

tänkte inte på det... :)

kram

2010-08-25 @ 11:52:52
Postat av: Taru

Skönt med sovmorgon :-) Här hemma går jag upp 06:30 för att hinna med allt innan dagis och skolan.

Så helgena uppskattas riktigt mycket när man slipper stress och kunna sova längre.

Hoppas pojkarnas kontroll gått bra! Kramis

2010-08-25 @ 17:57:33
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback