Soliga tisdag!

Ännu en strålande dag!
 
Vi var ute på gården i förmiddags och när det var dags för Olivia att gå och lägga sig för sin siesta så ville järngänget stanna ute på gården och leka med våra grannar. Hmm...
Jag var lite osäker om jag skulle våga låta dom vara ute själva. Dom har aldrig varit det... Jag ringde och rådfrågade med Andres och han tyckte att dom fick.
Jag ställde upp portdörren och bad dom stanna på gården bara. Nicole velade fram och tillbaka om hon skulle våga eller inte. Men till slut så stannade hon. Jag var lite orolig för Danilo & Jonathan, för dom kan få för sig att hitta på konstigheter- men dom ska väl också få växa med ansvar.
 
Jag hade balkongsdörren öppen så jag hörde dom och kikade ut då och då. Och desutom kom dom in och hämtade vatten till deras lek där ute ett x antal gånger... Danilo kom in med ett blodigt knä vid något tidpunkt också och ville ha plåster. Så det gick ju hur bra som helst!
 
Nu har barnen kommit in en stund och snart ska vi ut igen.
Tänkte ta en favorit i repris och bada i Mummu & Puuas pool igen. Jag behöver verkligen sola mina ben lite, kritvita som de är... 
 
Planerar in lite playdates med barnen... Vi har det bra själva också, men ibland är det roligt att hitta på saker med vänner också.Jag & Natali tänkte att det är dags för Olivia och Axel leka lite igen. Olivia har inte så många jämngamla att leka med, hon hänger ju mest med sina syskon. Och Axel är bara några veckor äldre. och så har hon en dotter som är lite äldre än Nicole som hon tänkte ta med sig.
(Natalis blogg hittar ni HÄR på en ny bloggportal, men samma adress.)
 
Synd att inte Malin bor närmare oss, hon har snart 5 månader gamla tvillingar och verkar vara en toppentjej som jag lärt känna via våra bloggar (Här hittar ni hennes blogg).
 
Det är inte precis som att det inte finns andra barn ute att leka med på lekplatserna osv... Men jag menade att det vore kul att gå på olika utflykter ihop med vänner, dra iväg och bada tillsammans osv. Äh ni vet vad jag menar ;)
 
Igår hämtade jag paketet från Ellos som jag beställde.
Ena badrumsmattan ska jag skicka tillbaka, den var inte alls som jag hade tänkt mig. Den såg ut som en handduk som slängts på golvet. Kuddfodralen är i tvättmaskinen för jag ville inte att det skulle lukta "affär". Haha..
2 presenter till Vanessa blev det också. En luvtröja (som hon valde själv förut) och sängkläder. Om 16 dagar fyller hon 5 år och vi tänkte kanske göra så som vi gjorde förra året- åka på Helsingfors kryssning.
 
Nähe ni. Nu ska jag kika igenom skötväskan så att vi har allt vi kan tänkas behöva när vi är ute.
 
Förresten- bara 2 dagar kvar av skolan för alla skolbarn här i Haninge, då har mina syskonbarn sommarlov! Enligt våra traditioner ärvi med på skolavslutningen. Har nog inte missat en enda sen de började skolan?
Och på samma dag flyttar min bror med familj, ska bli såå roligt och spännande!
 
Nu babblar jag på igen. Ska sätta fart nu.
På min instagram dyker det upp sneakpeaks under dagen (mybabydolls heter jag där)
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

När jag kommer till Sthlm några veckor i juli hade jag gärna kommit och lekt med mina barn. Vi verkar dela väldigt många åsikter och våra barn verkar vara rätt lika.

2014-06-10 @ 15:54:54
URL: http://nlie-nlie.blogspot.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback