Fredagen den 13:e

När jag var liten var jag på riktigt rädd för denna dag. Jag trodde ju att denna dag för mer otur än andra dagar så jag försökte undvika en massa saker bara för att, haha...Sett för mycket film kanske?
Och gick mina föräldrar/syskon ut på kvällen så var jag orolig för dom också.
 
Vad tror ni, för denna dag otur med sig?
 
Hur som helst, jag är ensam hemma med våra minstingar Olivia & Kevin. Båda två ligger och sover och järngänget har gått hem till Mummu. Mummu har lagat lunch till hela kusinligan, mina syskonbarn skulle också dit.
Jag skulle passa på att ta tag i tvätten idag, den börjar minska men vänta bara tills det är kväll och barnen badar och byter om till pyjamas så är tvättkorgen lika full igen. Efter dagens slut hamnar alla deras kläder i tvättkorgen, dom använder aldrig samma plagg två dagar i rad, förutom möjligtvis hoodies.
 
Det ligger regn i luften och här inne är det så kvavt. Jag har fönster och balkongsdörren öppna för att få in lite luft.
Regniga dagar som denna så passr jag på att ta tag i hemmet med god samvete. Fixa med tvätt och så har jag hunnit dammsuga och skura golven. Måste passa på medans järngänget inte är hemma.
Jag borde städa lite i Olivias rum, bland annat kasta en bänk som har där inne som är helt sönder. Den är Felicias gamla så den har hängt med i ca 11 år och blivit lagat några gånger redan.
Kruxet är bara att Olivia har sina dockor och nallar där, vart fasiken ska jag få plats med det nu?
 
Igårkväll kom Andres äldsta son Diego förbi för att hämta en babygunga som vi fick låna till Olivia förut. Dom har en son som ju är bara 2 veckor äldre än kevin så dom behöver den nu.
 
Andres äldsta och yngsta barn ♥ 
 
... och en trött Nukke.
 
Några bilder tog jag imorse innan järngänget gick :)
 
Nukke & Jag
 
Hejdå lillebror ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Lägger du kläderna i tvätten fast de skulle vara rena? Oftast smutsar våra barn sig så att kläderna går att ha bara en dag. Speciellt sommartid då de är mer utomhus. Men på vinter får de nog ha samma plagg 2 dagar i rad så länge de är rena. (Underkläder byts såklart dagligen)

2014-06-13 @ 12:44:08
Postat av: Linda

Likadant här gällande kläder:-) Folk tycker jag är knäpp, det är inte bara alla kläder som åker i tvättkorgen efter en dag, även pyjamasarna efter en natt...

2014-06-13 @ 12:46:22
Postat av: Åsa

Gör lika samma som Du när det gäller kläder - en dags användning sedan i tvätten - men jag har ju bara Elin.

Hur gamla är Andres vuxna barn? Är det bara Diego som har barn?

2014-06-13 @ 13:38:13
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Postat av: Anonym

Vad jag älskar din familj! Alla dina barn är så fina + du. Du ser yngre än 30 kan jag säga. ♥♥♥ O jag tycker att d så mysigt att din mamma tar hand om eller passar dina barn ♥

2014-06-13 @ 13:54:25
Postat av: hej

Vad jag älskar din familj! Alla dina barn är så fina + du. Du ser yngre än 30 kan jag säga. ♥♥♥ O jag tycker att d så mysigt att din mamma tar hand om eller passar dina barn ♥

2014-06-13 @ 13:55:15
Postat av: linda med magen<3

Jag älskar din blogg o alla bilder, ni verkar så härliga!
Jag undrar hur ni elelr du får till det med all tvätt? haha kanske en skitkonstig fråga men jag bara undrar rent praktiskt:) Jag har snart 3 barn och hinner knappt med:) hihi kram

2014-06-13 @ 14:43:26
URL: http://blogg.loppi.se/ninnizliv
Postat av: Ida en 16 årig tjej

Ingen otur för mig idag, lite ledsamt bara för jag slutade nian idag och tårarna har runnit när man sagt hejdå till alla. Men vi fick ett bra avslut med picknick iallafall <3
Kram <3

2014-06-14 @ 00:45:39
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback