HÅR

Jag älskar att hålla på med mina flickors hår.
Älskar att göra olika frisyrer & olika flätor och köpa diadem, toffsar och spännen att ha i.
 
Olivias hår har växt massor nu på bara nån månad och iförrgår kunde hon ha sin allra första hästsvans.
 
Hon har lockigt hår och ser ut som en troll om man inte sätter upp det.
 
 
Hon är jätte duktig med att låta mig fixa hennes hår. Oftast blir det en toffs på huvudet, ibland två eller ett spänne är också en favorit. Snart kan jag börja göra flätor på henne också Smiley
 
På tal om hår... mitt hår alltså. Hatar det! Det har blivit helt förstört.
Innan jag blev gravid så började jag tona det istället för att färga det blont. Bara för att låta håret vila och det är mer skonsamt med just toning. Under graviditeten fortsatte jag med toning, men det gick inte- färgen tog inte i mitt hår.
Jag gick tillbaka till färgning och brände sönder mitt hår. Smiley Jo det är sant- håret kändes som tugummi och gick av på flera ställen, så helt plötsligt har jag lite lugg nu! Inte frivilligt då utan det gick helt enkelt bara av.
(Trots att jag bara färgade utväxten så måste jag ha kommit åt mer än det.)

Så mitt hår ser jätte slitet och tunnt ut. Ibland önskar jag att jag hade modet att bara raka av mig skiten och börja om från början. Smiley Är faktiskt avis på mina familjemedlemmars hår som tydligen ärvt sitt hår från sin pappa och hans sida av familjen. Tjockt och växer som ogräs.
Vi får se vad jag kan/ska göra åt mitt hår...

Kommentarer
Postat av: Frida

Hej Satu=) Jag har nu en fråga som jag helt plötsligt kom och tänka på. När du inte är mammaledig, arbetar du eller pluggar du?=)

2014-05-13 @ 11:53:43
URL: http://friidas.myshowroom.se
Postat av: nathalie - mamma till charlie <3

tipsar om att använda ekologiskt shampoo, balsam och inpackning. det räddade mitt hår! och köp en tangle teezer som är en mycket snällare hårborste för håret :). finns hos fyndiq tex för 89 kr. det har räddat mitt hår som blev heeelt förstört av färgning och allting..

2014-05-13 @ 12:19:02
URL: http://livetomyarp.com
Postat av: Emma

Varfør måste du vara blond?

Svar: Jag "måste" inte men jag vill!
Me & My 6 Baby Dolls

2014-05-13 @ 12:21:18
Postat av: Pernilla-mamma till Kevin Jamie o en till i magen:)

va skönt de e o läsa om någon annans vardag=) <3 love it...o de e alltid lika kul o läsa om barns utveckling...blir sååå arg när föräldrar jämför barn när dom har en idividuell utveckling...vissa e tidiga på de o vissa e sena med de...så därför e de sååå skönt att läsa när danilo eller var de jonathan som hade 4 års kontroll nu sist o han behövde öva på att rita...hihihihi...

Kevin har heller inte haft nåt intresse av att rita fram till nyss...han har varit mer intresserad av bokstäver...
men jag känner ingen press över de...när han e tidigare med andra grejjer...men så tänker jag=)

jag försöker tänka att de kommer när de kommer=)

Jag tänkte på ditt hår oxå...du e sååå snygg i ditt blonda hår men du kan ju ta en färg som e mer som brunt så sliter de inte lika mycket på håret??+ jag va ju blond när jag va tonåring men sen blev de mörkare o mörkare o när jag blekte de så blev de ju slitet...o då blev jag brunett=) o har varit de i många år nu...o de sliter inte alls lika mycket på håret=)
tycker du ska testa en annan färg=) haha kom igen ;)

testa nåt nytt=)
anledningen till varför jag blev brunett va ju för att jag hatade den fula utväxten som blev efter ett tag...o nu när jag e brunett känns utväxten bättre=)

Kram på re

2014-05-13 @ 19:57:38
URL: http://skruttungen.blogg.se
Postat av: peachbeast

Jag rakade av allt när jag tröttnat på mitt tunna hår. Det var jätteskönt! Och inte så farligt faktiskt. Fick bara komplimanger. Men jag förstår att det kan kännas läskigt. Min lillasyster skulle aldrig gjort det sa hon. Hon vill ha långt hår ☺

2014-05-14 @ 19:03:59
Postat av: emelie

Se till att det är färg och inte blekning :)
Borsta aldrig håret när det är blött och ha balsam i, det hjälper jättemycket. Låt det lufttorka också, och använd bra värmeskydd om du fönar/plattar. Finns silkesdroppar som är bra också, finns en från Lanza som luktar sååå gott!

Sen kan det va bra att toppa håret lite då och då, och be någon om hjälp med färgen så det bara hamnar i botten :)

Lycka till!

2014-05-15 @ 22:03:57
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback