Sömnlös natt...

Tjohej!
Känns som att det inte blev så mycket sömn igårnatt. Ändå är jag inte trött.
Olivia vaknade igen vid 01:30 och höll på och vakna stup i kvarten och gnälla och klaga, sen när jag gick in så sa hon glatt överraskad: "Heeeeej!" Typ, nämeeen! Är duu här?
Så höll hon på i  sisådär 2 timmar. När jag sen gav henne välling så somnade hon. Inte jag.
Jag brukar aldrig ha några problem med att somna snabbt om, men nu låg jag och vände och vride på mig i en evighet och föll aldrig i nån djup sömn. Tänkte på en massa saker... speciellt om syrrans stuga i Trosa.
Vi (<---jag) har ju paxat och tagit över en stuga på hennes tomt. Där bor vi när vi kommer dit på sommaren och nu tänkte jag en massa på vad som behövs där inför denna vår/sommar. Hoppas att vi kan spendera mååånga fina dagar/veckor där för det är elt underbart där. ♥
- Hur som helst så tänkte jag på rullgardiner så man slipper hänga mörka lakan i fönstrena varje kväll och så tänkte jag på hur vi kommer att sova/få plats där med en ny bebis i familjen.
På nätterna flyger mina tankar runt i hundra! Smiley
 
Kollade också runt i bloggvärlden och jag tänker nog sluta läsa några av dem. Så tråkigt att läsa när någon aldrig uppdaterar, eller om man bara har tävlingar och sponsrade inlägg, eller ja, skälen kan variera. Kikade också inne på hemnet, inget intressant har dykt upp ännu. Jag tänkte faktiskt logga in på bloggen där mitt på natten. Men jag har lärt mig att inte öppna bloggen och skicka för guds skull inga sms på natten! Jag kan lätt vara lite... confused sådär när man ryckt upp mig från djup nattsömn och mitt i drömmar, så det kan bli lite konstiga, knasiga grejer som skrivs då... det kan nog syrran intyga om...? Smiley
 
Jag fick beställa lite grejer från litenleker och sen skriva om det. Har ni vart där inne och kikat?
Jag kikade runt häromdagen med en nyfiken Vanessa bredvid mig som skulle "älska sig" (<---önska sig) typ alla kök som fanns där. Det finns jätte många fina kök där, men ganska så dyra...
 
 
 
 Den här kaninen var söt också, tycker ni inte?
 
 
Näpp, det blev inget av de där, utan nånting helt annat.
 
Kommer ni förresten ihåg när jag skrev att datorn är fit-for-fight igen?
Så är alltså icke fallet.
Hela tiden poppar det upp en ruta där det står att "internet explorer har slutat att fungera, programmet stängs ner" och så försvinner allt jag skrivit! Så jag måste köra en systemåterställning igen, för detta problem tillsammans med en jäkla massa reklam ploppade upp när jag installerade ett program förut.
Något irriterande!
 

Kommentarer
Postat av: Vera

Ladda ner google chrome (mycket snabbare än explorer) och så kan du ladda ner ett tillägg som heter adblock så slipper du reklam och popup fönster :D allt är gratis och helt säkert! Adblock hör till chrome så det är bara att hämta det och det går superfort verkligen.

2014-02-19 @ 11:44:46
Postat av: Anna

Prova Firefox i stället. :)

2014-02-19 @ 12:08:22
Postat av: JS

Skulle också rekommendera dig firefox. Bra att ha olika alternativ, för när den ena strular (teknik gör ju det) så funkar oftast den andra. Kostar ingenting. Finns även Google crome.

2014-02-19 @ 13:53:46
Postat av: Lotta (Kallhäll)

Skaffa Google Crome istället!! :)

Svar: Ja, jag borde fasiken byta!
Me & My Baby Dolls

2014-02-19 @ 14:14:49
Postat av: Jenny

Eller Chrome. :)

2014-02-19 @ 15:01:31
URL: http://smyckenmedomtanke.blogg.se
Postat av: nlie

Ja du borde byta webläsare, explorer är kass, inte din dator! Chrome är bäst!

2014-02-19 @ 16:43:51
URL: http://nlie-nlie.blogspot.com
Postat av: mamma till 3 och mormor till 10

Håller med............Visst är det tråkigt med bloggare som aldrig uppdaterar.

Gillar din skarpt.

Hälsningar Trelleborg.

Svar: Tack! <3 Va roligt att du trivs här!
Me & My Baby Dolls

2014-02-19 @ 21:26:45
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback