Påskafton och påskäggs jakt!

Påskaftons morgon och jag vaknade klockan 5:08. Inte OK!
När jag vaknade så var jag pigg och glad och trodde att barnen hade bjussat oss på en rejäl sovmorgon. Jo, tjena...

Jag låg kvar i sängen och försökte somna om när jag insåg vad klockan var, tittade lite på Nicole som låg där tätt intill mig. Hon hade kommit på natten och klagat på magont.
Hon är bara fem år och snart är hon storasyster till 5 små... ❤

Jag hjälpte Påskharen med påskäggen.
Jag hade gjort iordning dom i torsdags och fyllde ägg med godis.
Sån tradition har vi, det är påskägg fyllda av godis och inga andra presenter. Presenter får man när det är jul och på födelsedagar, på påsk är det godis som gäller.
Och på påskafton får dom leta efter sina ägg som påskharen har gömt här hemma nånstans. Även Olivia fick lite godis i sitt påskägg. En godisask, klubba, mini smarties och lite bilar.

Vanessa vaknade först och hittade ett ägg direkt, och när dem sen började vakna tätt en efter en ville hon gärna hjälpa till att leta. 



Så ja... Det blev godis innan frukost.
Inte så farligt.

Nu ska jag ta mig ett varmt bad och dricka mitt morgonkaffe. Sen får vi se vad denna dag har att bjuda på. 
Sol har vädergudarna lovat iaf. ☀

Kommentarer
Postat av: Martinique

Vilken lyxs morgon, godis innan frukost :) vi har gömt barnens påskägg i deras lektält, ska bli spännande och se vad dom säger :)

2014-04-19 @ 08:38:46
URL: http://fruenarsson.vimedbarn.se
Postat av: sandra

Önskar er en underbart mysig påskafton, vi ska åka till goda vänner idag och äta middag tillsammans med dom. Här skiner solen för fullt och alla barn leker redan ute.

2014-04-19 @ 10:24:42
URL: http://charmigavardagen.blogg.se
Postat av: mamma24sju

Glad påsk! Här blir det också godis i mängder idag! Tur att det bara är påsk en gång om året :-)

2014-04-19 @ 11:25:01
Postat av: Viktoria

Glad påsk :)

2014-04-19 @ 11:26:40
Postat av: Carina

Hej tittar in här emellanåt men lämnar oftast ingen kommentar men nu blev det en. Så intressant att se hur andra gör det med påskägg. Jag själv är uppväxt med endast godis i påskäggen men jag har valt en annan väg och av oss får dom nånting annat. Dom får oftast påskägg av fler än oss och då är det godis och jag vill inte att det blir för mycket av det goda :)... Kul och läsa här på din blogg, roligt med en stor familj, har bar 2 än sålänge men hoppas på fler.

2014-04-19 @ 12:30:47
Postat av: Alexandra

Kollar lite extra in här ifall bebis skulle vara på G. Har ändå känslan att du den här gången kommer till igångsättningen ;) Här letas de påskägg på morgonen så de var oxå godis före morgonmålet. Tur är det påsk bara 1 gång/år ;)

2014-04-19 @ 12:57:53
Postat av: Sussan

Glad påsk önskar jag er, här får de också bara godis i påskägg, presenter endast till jul o födelsedagar =)

2014-04-19 @ 14:46:43
Postat av: Helena H

Mysiga morgonbilder. :)
Linnea brukar få ett påskägg på förmiddagen med pyttelite godis och nån mer sak i, nått litet mjukdjur/fina strumpor/fina trosor eller liknande. Hon äter nästan inget godis så ingen idé att köpa massa sånt. Nu när hon är större fick hon lotter i påskägget ist.
Kan du köra en fråga om vad dina läsare (och du såklart) tycker om påskkärringar? Här har vi under åren haft samma diskussion varje år, jag och några till. Hälften tycker att barnen ska få gå påskkärring, att det hör till påsken, och hälften tycker att det är hemskt, som tiggeri och vill inte att barnen ska gå. (Fast de barnen har ändå fått gått för att de velat det, men har gått nere hos oss med Linnea o några till då jag tycker de hör till). Vore kul att se vad andra säger om det. Och om det är olika på vart man bor och kommer i från och så.. :)
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram från Järvsö (Söderhamn)

Svar: Det ska jag göra Helena! :) Glad påsk!
Me & My Baby Dolls & Gravid

2014-04-19 @ 22:41:09
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback