My little cookie monster

Den där mössan är för liten på henne, ser ni hur den trycker ihop hennes panna? Haha... Måste snart ta mig ner till förrådet igen för att lämna lite grejer som är för små. Tur att hon har flera, mössa-tokig som jag är Smiley...
 
Nicole kommer för att checka-upp sin lillasyster som ligger och sover.
En liten klapp på kinden och iväg sprang hon igen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Förlåt, men jag kan inte vara tyst. I ena stunden undrar du varför barnen får hål i tänderna medan sedan vis bilder på när familjens bebis äter kakor, glass, tårta m.m. Du vänjer barnet vid ett gift (socker) när det fortfarande är så litet och tänderna så ömtåliga. Blir ledsen av att se detta.

Svar: För det första så hade hon inga tänder ens när hon åt det här och för det andra- ja, vi ger våra barn kakor/glass/tårta lite då och då. Ser inget fel i det och smaken är som baken.
Om man ska lyssna på allt och alla så dka man helst låta bli att äta precis allt. Socker enligt dig är gift (?) och äter man något annat så får man cancer. U gotta live a little.

Jag har aldrig undrat varför barn får hål, vi får helt enkelt borsta tänderna bättre och äta fika/ annat gott bara 1-2 gånger i veckan, vilket kanske just är de bilder som du ser. Det är inte så att vi äter något sött/gott varje dag.
Inte farligare än så och du behöver inte alls vara ledsen, det är inte vi.
Me & My Baby Dolls

2013-10-11 @ 18:36:10
Postat av: Anonym

Fast Socker ÄR ett gift, likställt med samma beroende som nikotin och alkohol. Googla får du se. Jag vet hur svårt det är att hålla godsaker borta från barnen, brottas med samma problem och menar då att det är dumt att introducera i så låg åldee

Svar: Om det är gift så är det gift i allt som du stoppar i dig princip. :-P
Me & My Baby Dolls

2013-10-11 @ 19:12:36
Postat av: mummu

Du anonym , äter du alldrig kakor glass eller tårta, , gör inte det det är gift.
Löjligt. :-[[[

2013-10-11 @ 19:44:40
Postat av: Emelie

Jag kan inte heller låta bli att yttra mig. Har reagerat starkt varenda gång jag sett en bild på Olivia med en sötsak. Jag är absolut inte emot allt med socker och håller med dig om att det mesta är farligt på sitt sätt. Dock vet vi ju att socker inte är bra och att det är beroendeframkallande så jag ser ingen anledning att börja med det när de är så små så de inte ens är medvetna om vad det är. Om hon skulle få en frukt/grönsak/rån/majskrok istället skulle hon bli ledsen då? Har svårt att tro det. Alla gör som man själv vill, men personligen kommer sonen inte få massa sötsaker förrän han faktiskt blir medveten om att han har ett val. Innan dess är det ju inte barnet som vill ha utan förälder som tycker "att barnet såklart ska ha nått gott"....

2013-10-11 @ 21:06:35
Postat av: Anonym

Ja, socker finns nästan överallt men man kan göra aktiva val att inte ge bebisar rent socker för hos dem finns inte behovet förrän vi son vuxna ger dem det. Jag själv är sockerberoende och försöker göra allt jagkanför att inte mina egna barn ska blidet. I alla fallibte i så ung ålder att de inte valt de själva. Tror att Emelie här ovanför förstår mina tankar ganska väl.

Svar: Det är OK, hon förstår dig säkert, och det gör jag också.Men det här är våran val. Hon får smaka och vi ser inget fel i det.
P:S Du behöver inte skriva anonymt fast det är tråkigare kommentarer det gäller, jag bits inte och jag blir inte arg. Ni behöver inte hålla med mig ;)
Me & My Baby Dolls

2013-10-11 @ 22:15:15
Postat av: Mamma till tvillingar

Måste yttra mig jag med. Kakor, godis, ships. So what! Bara man borstar tänderna. Visst ett gift men allt i dag är farligt. Men barn är barn och jag kan säga att våra barn får äta allt. Varför inte liksom ;) ser mina tvillingar att storebror äter chips så får ju dom också. Sen säger inte en bild allt för jag tror knappast Olivia tryckte i sig hela kakan i ett naffs och gjorde hon det så är jag avis för våra små är kräsna ;)

2013-10-12 @ 06:56:49
Postat av: Marie

Jag ser inget fel i att dom äter godis m.m herre gud hon har ju äldre syskon då blir det att hon också äter, inte konstigt alls. Mina får med och faktiskt fast det inte är lördag, allt beror på vad man gör och var man är. Och visst borstar bara tänderna på dom så är det ok. Så fegt att vara anonym och klaga men det är tyvärr nackdelen med att ha en blog men du är så positiv och det är så roligt att läsa om er. Kram

Svar: Tack snälla! <3
Me & My Baby Dolls

2013-10-14 @ 11:24:17
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback