Inslagning, troll och Halloween fest

Helt allvarligt så trodde jag att det var natt när jag hörde Olivia och Danilo vakna imorse.
Jag tänkte va fasiken håller dem på med mitt på natten och gick upp för att bädda ner Olivia igen med napp och snuttis och bad Danilo att gå och lägga sig, för att det var natt! Tills jag såg att klockan var 10 över 7.
Kolsvart ute! Vi brukar alltid vakna den tiden, men då har man iaf sett att det har börjat ljusna.
 
Idag är grabbarna lediga från dagis, deras avdelning har planeringsdag. Nicole och Vanessa är på dagis och dom skulle iväg till ankdammen när jag lämnade. Idag plockade jag bort barnens regnkläder och överdragsbyxor- och istället plockade jag fram de fodrade regnkläderna. Dem är varmare nu när det faktiskt börjar bli nästan vinter där ute.
 
Igår passade jag på att slå in årets första julklappar med Olivia som "hjälp".
(Jag gjorde iodning allt på soffan så att hon inte kunde nå allting)
Hon satt och undrade vad jag höll på med och försökte sno tejpen, pappret- ja det ena efter det andra, så jag gav henne en bit snöre och papper som hon satt och fixade och donade med själv.
 
Jag hoppas att hon inte tänker skvallra för syskonen vad som fanns i paketen... Smiley
 
Jag slog också in några paket till Olivias 1-årsdag.
Hon fyller 1 år den 19 december, jätte nära inpå julafton med andra ord, så jag försöker ordna upp med dem presenterna också redan nu.
 
 
Förresten igår när jag hämtade barnen från dagis möttes jag av en troll i hallen. Vem var han och vart var min Jonathan? Eller blir barnen lite "förvildade" på förskolan?
 
Söt var han iaf så han fick följa med oss hem! Haha.
 
Efter dagis igår gick vi hem till Mummu & Puua en snabbis, där syrran också var så vi satt och planerade lite till inför Halloween festen hemma hos oss nu på fredag. Barnens kläder är klara och eftersom twinsen fick några som Dewin vuxit ur och tjejerna hade här hemma så behövdes det inte köpas nånting- behöver bara köpa sån där smink.
Jag satt och funderade på vad jag själv ska klä ut mig till, men imorse när jag tittade mig själv i spegeln så kom jag fram till att jag inte behövde klä ut mig alls. Jag ser ganska hemskt ut utan nånting också. Moahaha...
 
Nä det ska bli kul på fredag, det ser vi allihopa fram emot. It´s gonna be spoooooky...

Kommentarer
Postat av: Cilia

Hej min äldsta fyller också år den 19 december fast hon bli 8 år nu :-). I helgen hade vi "testfödelsedag", vi testbakade tårta och cakepops för att se om det blev bra :-). Jag har alltid så svårt att komma på julklappar och födelsedagspresenter men i år har jag kommit på några riktigt bra till mina tre skruttar. Men du fick då hem ett sött troll :-)

Svar: Vad ska du köpa till dem? Tar gärna emot tips! =) Hihi
Me & My Baby Dolls

2013-10-23 @ 13:21:43
URL: http://charmigtvitt.wordpress.com
Postat av: Cilia

Min Olivia älskar Lady och Lufsen och vill gärna ha ett eget djur, att vi redan har två katter och två hundar räknas tydligen inte, men då gick jag på stan för några dagar sedan så hittade jag en liten Lady gosedjursvalp. Min stora tjej ska få en sminkväska med spegel och lampor på sidorna av spegeln eftersom hon älskar allt som har med läppglans att göra. Till lillkillen så ska jag köpa en Luleå hockey matchtröja med hans namn på ryggen. Han är som sin pappa, tokig i Luleå hockey :-)

2013-10-23 @ 14:23:35
URL: http://charmigtvitt.wordpress.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback