Infektion

Per****!!!! nu tänkte jag svära lite på finska så jag säger Perhonen istället! (Vilket jag använder istället för det fula finska ordet som börjar på perk...)

Min navelring vill inte läka alls verkar det som! Infektion efter infektion sen ca. 2 månader tillbaka. Precis när den börjar läka så händer det nått, som att den fastnar på Olivias blöja eller att hon råkar ta tag i den och dra (<---- aotch) och då rivs allt upp igen.

Nu ska jag köra med alsolsprit hela tiden så den läker ordentligt, jag vill verkligen inte ta bort den. 
Its a piece of me, jag har haft det ända jag var 16 år (syrran gjorde på mig) och jag (hon) tog om den på sommaren, för att huden var för tunn. Jag har ingen lust att ta hål igen, så skönt var det inte.


Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag hade samma problem, men gick då till en piercing studio och fick med mig en salva i en liten burk med mig hem. Efter bara några dagar så hade de läkt och såg jätte fint ut. Så det är ett tips :)

Svar: Tack!
Me & My Baby Dolls

2013-10-31 @ 21:07:15
Postat av: peachbeast

Prova också ett smycke som inte tar så mycket plats, ex en liten barbell. Då fastnar den inte lika lätt heller. Gärna utan vassa kanter och superlätt så att det blir så lite påverkan på piercingen som möjligt. Lycka till!

2013-10-31 @ 21:56:32
URL: http://supermancat.blogspot.com
Postat av: Anonym

Min dotter fick en olja (minns inte vilken) som hon skulle använda mot infektion. Ingen alsolsprit sa dem till henne. Hennes piercing läkte väldigt fint med den.

2013-10-31 @ 22:07:25
Postat av: Marie

Aj inte kul hoppas det blir bra snart, kram

2013-11-01 @ 09:02:54
Postat av: Emelie - Mamma till Dewin, Wilton & Alwida

När jag piercade min navel och fick inflammation i den så avrådde dom mig från att tvätta med asolsprit tack vare att det är så starkt och kan göra att piercingen stöts ut istället. Jag fick en speciell salva som jag skulle smörja med, men kommer dessvärre inte ihåg vad den heter!
Hoppas det ordnar sig! Kram

Svar: Många nämner denna salva...Hmm, ska gå till en studio och kolla!
Me & My Baby Dolls

2013-11-01 @ 09:10:29
URL: http://elwiz.blogg.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback